Isten Országát építsük

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_96736415_160761402102214_8072505828717887488_n.jpgImanap az Emberiségért!

12.00 - Torna: csak életerős, egészséges testben leszünk képesek Isten velünk kapcsolatos terveit maradéktalanul valóra váltani! Ezért napi egy óra edzést minden körülmény között vállalunk!

13.00 - Keresztény Tanösvény! Ma, Mária kertjében, a déli harangszó udvarában fogunk elzarándokolni! E csíksomlyói nagy kert 14. udvarában arról meditálunk, hogy a mi mennyei édesanyánk, Mária, a keresztények védelmezője! Bajban, vészben, mi Isten gyermekei mindig Mária anyai szeretetében bízva, Jézus Krisztus édesanyjától kértünk segítséget! Nándorfehérváron, Lepantónál, de Bécs alatt és még ki tudná felsorolni, hogy hány nehéz küzdelemben, Mária zászlaja alatt harcoltak életükért a fiaink!

14.00 - Ferenc pápa biztatására, 17.00 óráig engesztelő szentségimádást tartunk! Imádkozunk e szép napon, hogy az emberiség testi, lelki, szellemi egészségét meg tudja őrizni, vissza tudja szerezni!
17.30 - Virtuális zarándoklat az erdélyi ferences testvéreknél! 

18.00 - Szentmise, melyet Ferenc pápa szándékára az emberiség gyógyulásáért ajánlunk fel. Ma Szent Ritát, mint a lehetetlen helyzetekben segítő védőszentünket hívjuk segítségül! 

19.00 - Szentségimádást tartunk 21.00 óráig! - Imádságos szeretettel, az Oltáriszentségben köztünk lévő élő Isten elé visszük az emberiség gondjait, Ferenc pápa szándéka szerint.
Gyertek imádkozzunk, hisz mi Isten Országát építsük, és nem a világ rombadölését várjuk közömbösen! 
Szeretettel, 
Csaba t.
2020. május 14.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden, ami létezik ezen a földön, egymásra találásból születik. A napfény rátalál a vízpárára és felemeli magával az égbe. Az egész emberi test egy hatalmas összetartozás, szolidaritás: sejtjeink, szerveink egymást kölcsönösen segítve létben tartják egymást. A férfi és a nő egymásra találásából, szeretetben való összeforrásából születik a gyermek. A bűn a másiktól való tudatos elfordulás következménye. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Jöjj, és kövess engem!”

Jézus nem ültette le szépen maga köré az írástudókat – mondván: „a szó elszáll, az írásmegmarad” –, hogy lediktáljon nekik egy „projektet”, pontos menetrendet az Ő követéséhez.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube