Teljesen a tied!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_97568449_1800043940137462_4020163408522379264_o.jpg12.00 Torna - A magad testi, lelki egészségére ha nem vigyázol, akkor a máséra sem fogsz tudni vigyázni! Aki saját magát nem tiszteli, szereti, az mást sem tud egészségesen, normálisan szeretni! A repülőben is elsőnek magad fejére kell a légzőmaszkot feltenned, s csak utána a gyermekednek. Naponta add meg a szervezetednek a szükséges táplálékot, mozgást és alvást, hogy erőd, kedved legyen egy egészséges testben élni és vidáman járni a szeretet csodálatos ösvényén!

13.00 Keresztény Tanösvény! - Nem csak a jó pap tanul holtáig, hanem mi is nap mind nap csodálkozzunk rá, ismerjünk meg valamit az Isten alkotta gyönyörű világból! Ma a csíksomlyói Mária Kert utolsó udvarába szeretnélek elvezetni benneteket, az önátadás udvarába! II. János Pál pápa jelmondata nagyon rövid, tömör és csodálatos: Totus Tuus! Teljesen a tied! A Szent Pápa egész életét odaszenteli Teremtőjének, Mária által! A hit legtökéletesebb megélése ez a belső, tudatos önátadás, melyet Jézus Krisztus így fejezett ki: „Az én eledelem, hogy annak akaratát teljesítsem, aki küldött, s elvégezzem, amit rám bízott. "Jn 4,34
17.30 Virtuális Zarándoklat a dévai gyerekeink hajdani plébánosainál, János atyánál és Bernardin testvérnél. Ők mindketten sok szentbeszédet tartottak a gyermekeinknek és csak a jó Isten tudja, hogy hány gyereket vigasztaltak, bátorítottak a gyóntatószékben! Mindaz az érték ami Déván van, az nagyrészt e csendes, mindennapi munkának az eredménye!

18.00 Szentmise - Ma Kalkuttai Szent Teréz anyát hívjuk segítségül, mint Isten bajnokát és arra kérjük, hogy segítsen szeretni a családjainkba belecsöppenő gyermekeinket és a családokból lassan kinövő, a mennyországba készülő idős szüleinket, rokonainkat! Teréz anya nagyon bölcsen jegyezte meg: "A szeretet ott kezdődik, hogy törődsz és vigyázol a családtagjaidra."  
Szeretettel várunk, 
Csaba t.
2020. május 15.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden, ami létezik ezen a földön, egymásra találásból születik. A napfény rátalál a vízpárára és felemeli magával az égbe. Az egész emberi test egy hatalmas összetartozás, szolidaritás: sejtjeink, szerveink egymást kölcsönösen segítve létben tartják egymást. A férfi és a nő egymásra találásából, szeretetben való összeforrásából születik a gyermek. A bűn a másiktól való tudatos elfordulás következménye. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Jöjj, és kövess engem!”

Jézus nem ültette le szépen maga köré az írástudókat – mondván: „a szó elszáll, az írásmegmarad” –, hogy lediktáljon nekik egy „projektet”, pontos menetrendet az Ő követéséhez.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube