"Azt akarom, hogy az én örömöm bennetek legyen, és örömötök teljes legyen."

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_97144851_1800998483375341_2660672110329856000_n.jpg12.00 Torna - A gondok, a félelem, a problémák sokszor görcsbe rántják egész testünket.. Persze gyakran mi nem is vagyunk tudatában annak, hogy a szegény testünkben milyen folyamatok zajlanak le, ezért is fontos, hogy mindent félretéve, naponta egy órát mozogjunk, tornásszunk. Ilyenkor figyeljünk oda az izmainkra, az ízületeinkre, a testrészeinkre, és szeressük őket! A legalázatosabb szolgálónk a saját testünk, ne legyünk önmagunk rabszolgatartó hajcsárjai, ajándékozzuk meg testünket, friss levegőn egészséges mozgással!

13.00 Keresztény Tanösvény újabb szakaszához értünk. Egy fennsíkra, ahol a keresztény örömmel szeretnénk ismerkedni, Jézus Krisztus útmutatása szerint! "Azt akarom, hogy az én örömöm bennetek legyen, és örömötök teljes legyen." Jn 15.10 Nem fakírok vagyunk, hanem az Evangélium útján vándorok. Az evangélium görög eredetű szó (ευαγγέλιον, euangelion), jelentése jó hír, örömhír! Gyertek ismerkedjünk meg azzal az örömmel, amelyet Jézus Krisztus kínál fel nekünk!

14.00 Történelem óra: Hunyadi Jánossal és az ő korával ismerkedünk, Hóvári János tanár úr óráján!

17.30 Virtuális zarándoklat: Nagyon érdekes beszélgetésre hívlak! Ma a balassagyarmati fegyháznak az igazgatójával, Budai István tábornok úrral beszélgetünk a fegyencek által írt és előadott Szent Adorján musicallal kapcsolatosan. Természetesen, a beszélgetésre meghívtuk Várnagy Andrea zongoraművészt, aki maga is szerepelt, mint Natália, egyedüli civil a fegyencek között, ezen a 2019. december 20-án, Budapesten a József Atilla színházban előadott rendkívüli bemutatón! Este, erdélyi idő szerint 21.00 órától magát a darabot is megnézhetjük!

18.00 Szentmiseáldozat: Ma Nepomuki Szent János, a szentgyónás védőszentjének az ünnepe! Ma őt hívjuk, mint Isten Bajnokát, hogy segítsen megtérni, bűneinktől elszakadni, új életet kezdeni a koronavírustól bezárt világunkban! Szent János közbenjárásával küzdjünk a pletykálkodás és a rágalom ellen, azért, hogy senki ártatlanul testvére jó hírnevét ne szennyezze be!

19.00 Szentségimádás, bűnbánati engesztelő imaóra.

21.00 Szent Adorján musical, a fegyencek előadásában!

Nagy szeretettel várlak, 
Csaba t.
2020. május 16.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube