Igazságot keresve...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_100100599_1805886436219879_5663460145565270016_o.jpgGyertek imádkozva, szeretetben földi zarándok utunkon induljunk el az Evangélium fényében, 

Csaba t.
 
 
12.00 Torna! Mozduljunk ki a komfortzónánkból és ajándékozzuk meg magunkat egy jó kis izomlázzal! Hajrá!!

13.00 Keresztény Tanösvény! Boldog akarsz lenni? Akkor szeresd Uradat, Istenedet! Szeresd a felebarátodat! Szeresd önmagadat! Szeresd a szép teremtett Világot! Az elmúlt négy nap ezen az úton haladtunk! A boldogságot kereső úton ma az IGAZSÁGOT fogjuk keresni, megcsodálni! Ha boldogok akarunk lenni, akkor törekednünk kell az igazságot megismerni, értékelni, életünk részévé tenni! Van természettudományos igazság, történelmi igazság, amit mind jó lenne felfedezni, de talán az örök életünk szempontjából a legfontosabb, hogy mi magunk legyünk igazak, őszinték, becsületesek, IGAZAK! 

17.30 Virtuális zarándoklat: Igazságot keresve újrakelünk! Ma a gyermekeink barátjával, Orbán Szabolcs atyával, a gyúlafehérvári teológia morális professzorával fogunk beszélgetni az őrök IGAZSÁGRÓL!

18.00 Szentmise: Mennybemenetel ünnepén, a feltámadt Krisztus lábainál gyűlnek össze az apostolok. Mi is ezt tesszük hittel, szeretettel, reménykedve várva dicsőséges eljövetelét! 

19.00 Szentségimádás: Az apostolok példájára, Szűzanyával, Máriával kezdjünk el mi is egy kilencedet, a Szentlélek kiáradását kérve életünkre, megriadt, medrét kereső világunkra! 
Gyertek imádkozva, szeretetben földi zarándok utunkon induljunk el az Evangélium fényében,
Csaba t. 
Kép: Déván a templom előtt szépen nyílnak a virágok!!
2020. május 21.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube