Szent Rita közbenjárásával, a jó Istentől az erősség lelkét kérjük...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_65262177_1491670377641488_973253595161952256_n.jpgSzeretettel várunk a programjainkra, 

Csaba t.
12.00 Torna - Totyogó, erőtlen, elgémberedett testünket mozgassuk meg! Céljaidat csak frissen, lendületesen érheted el! Szükséged van tested minden izmára, inára, adottságára, hogy a jó ügyet mit szolgálsz, diadalra vidd!
13.00 Keresztény Tanösvény! Boldog akarsz lenni? Akkor szeress, keress és öltözz az isteni erényekbe! Ha a Szentháromságos Szeretetközösségbe vágysz, akkor megteszel mindent, hogy Teremtőd szép vonásai felragyogjanak a te arcodon is! Ma Istenünkben az Erősség lelkét csodáljuk meg és mivel mindannyiunk számára fel van kínálva e drága ajándék, elkezdjük gyakorolni, megélni a mindennapi apró, cseprő kis dolgokban is!

17.30 Virtuális Zarándoklat - Fikó Csabánál, a Hargita Megye Mozgássérült Központ megálmodójánál, építőjénél zarándokolunk! Csaba elvesztette a fél karját, de hitét, bizalmát a világban nem vesztette el, ez a belső erő csodálatos dolgok véghezvitelében segítette őt!
18.00 Szentmise - Ma Szent Rita közbenjárásával, a jó Istentől az erősség lelkét kérjük magunknak e tétova, lagymatag világban! Szent Rita, a nehézségek között a jóban állhatatosan kitartott, emberileg lehetetlen céljait elérte Isten segítségét kérve, és ezért az Egyház őt a lehetetlen helyzetekben is segítő védőszentként tiszteli!

Szeretettel várunk a programjainkra, 

Csaba t.
2020. május 22.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden, ami létezik ezen a földön, egymásra találásból születik. A napfény rátalál a vízpárára és felemeli magával az égbe. Az egész emberi test egy hatalmas összetartozás, szolidaritás: sejtjeink, szerveink egymást kölcsönösen segítve létben tartják egymást. A férfi és a nő egymásra találásából, szeretetben való összeforrásából születik a gyermek. A bűn a másiktól való tudatos elfordulás következménye. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Jöjj, és kövess engem!”

Jézus nem ültette le szépen maga köré az írástudókat – mondván: „a szó elszáll, az írásmegmarad” –, hogy lediktáljon nekik egy „projektet”, pontos menetrendet az Ő követéséhez.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube