Szent Rita közbenjárásával, a jó Istentől az erősség lelkét kérjük...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_65262177_1491670377641488_973253595161952256_n.jpgSzeretettel várunk a programjainkra, 

Csaba t.
12.00 Torna - Totyogó, erőtlen, elgémberedett testünket mozgassuk meg! Céljaidat csak frissen, lendületesen érheted el! Szükséged van tested minden izmára, inára, adottságára, hogy a jó ügyet mit szolgálsz, diadalra vidd!
13.00 Keresztény Tanösvény! Boldog akarsz lenni? Akkor szeress, keress és öltözz az isteni erényekbe! Ha a Szentháromságos Szeretetközösségbe vágysz, akkor megteszel mindent, hogy Teremtőd szép vonásai felragyogjanak a te arcodon is! Ma Istenünkben az Erősség lelkét csodáljuk meg és mivel mindannyiunk számára fel van kínálva e drága ajándék, elkezdjük gyakorolni, megélni a mindennapi apró, cseprő kis dolgokban is!
17.30 Virtuális Zarándoklat - Fikó Csabánál, a Hargita Megye Mozgássérült Központ megálmodójánál, építőjénél zarándokolunk! Csaba elvesztette a fél karját, de hitét, bizalmát a világban nem vesztette el, ez a belső erő csodálatos dolgok véghezvitelében segítette őt!
18.00 Szentmise - Ma Szent Rita közbenjárásával, a jó Istentől az erősség lelkét kérjük magunknak e tétova, lagymatag világban! Szent Rita, a nehézségek között a jóban állhatatosan kitartott, emberileg lehetetlen céljait elérte Isten segítségét kérve, és ezért az Egyház őt a lehetetlen helyzetekben is segítő védőszentként tiszteli!

Szeretettel várunk a programjainkra, 
Csaba t.
2020. május 22.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube