Isten irgalmas szeretetét kérve...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_7504.jpgEgy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé!

12.00 Torna - Mozgás, mely életerővel, lendülettel, bátorsággal tölt el! Félelembe, falak közé zárt világunkba úgy kell a mozgás, mint a falat kenyér! Szól a zene, talpra kell állni, ki kell törni, a testet, lelket megnyomorító háromszögből, az ágy, a hűtő és a TV rabságából!

13.00 Keresztény Tanösvény - Az út az örömök földjére, az állhatatos újrakezdéseken keresztül vezet! Szent Péter, Szent Pál, és olyan sokan a szentek közül azért értek célba, lettek boldogok, mert nem adták fel, saját gyengeségeik, kudarcaik láttán nem estek kétségbe, hanem Isten irgalmas szeretetét kérve újratervezték életüket! 
17.30 Virtuális Zarándoklat a nem adom fel együttesnél.

18.00 Szentmise - Minden szentmise egy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé! A szentmise a sodródó porszem álma, egy  kétségbeesett kapaszkodás a végtelen Jóságba, Szépségbe, Életbe!

19.00 Szentségimádás! Ahogy a szép tavaszban felragyogó napfénybe fürdetjük testünket jóleső örömmel, ugyanúgy a szentségimádásban lelkünket fürdetjük, Megváltónk áldott jelenlétében! Ahogyan nem érzed a testedet átjáró fény gyógyító erejét, ugyanúgy legtöbbször nem fogod érezni Isten áldó simogatását sem, de hidd el, hogy testednek, lelkednek mindkettőre nagy - nagy szüksége van! Ahogy átadod magad a fölötted felragyogó áldott napfénynek, ugyanúgy térdreborulva, bizalommal add át magad az Oltáriszentségből feléd áradó mennyei ragyogásnak! 
Szeretettel várunk, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 13. hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az inkvizíció kialakulása

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akik a társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube