Isten irgalmas szeretetét kérve...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_7504.jpgEgy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé!

12.00 Torna - Mozgás, mely életerővel, lendülettel, bátorsággal tölt el! Félelembe, falak közé zárt világunkba úgy kell a mozgás, mint a falat kenyér! Szól a zene, talpra kell állni, ki kell törni, a testet, lelket megnyomorító háromszögből, az ágy, a hűtő és a TV rabságából!

13.00 Keresztény Tanösvény - Az út az örömök földjére, az állhatatos újrakezdéseken keresztül vezet! Szent Péter, Szent Pál, és olyan sokan a szentek közül azért értek célba, lettek boldogok, mert nem adták fel, saját gyengeségeik, kudarcaik láttán nem estek kétségbe, hanem Isten irgalmas szeretetét kérve újratervezték életüket! 
17.30 Virtuális Zarándoklat a nem adom fel együttesnél.

18.00 Szentmise - Minden szentmise egy újrakezdés, egy elrugaszkodás a hideg, közömbös földről az Ég felé! A szentmise a sodródó porszem álma, egy  kétségbeesett kapaszkodás a végtelen Jóságba, Szépségbe, Életbe!

19.00 Szentségimádás! Ahogy a szép tavaszban felragyogó napfénybe fürdetjük testünket jóleső örömmel, ugyanúgy a szentségimádásban lelkünket fürdetjük, Megváltónk áldott jelenlétében! Ahogyan nem érzed a testedet átjáró fény gyógyító erejét, ugyanúgy legtöbbször nem fogod érezni Isten áldó simogatását sem, de hidd el, hogy testednek, lelkednek mindkettőre nagy - nagy szüksége van! Ahogy átadod magad a fölötted felragyogó áldott napfénynek, ugyanúgy térdreborulva, bizalommal add át magad az Oltáriszentségből feléd áradó mennyei ragyogásnak! 
Szeretettel várunk, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…életünkben nem babra megy, hanem élesben zajlik a játék: ha szíven talál a golyó, elér a szívinfarktus, elgázol az autó, akkor tényleg meghalsz, nincsen újrakezdés. Ha netán lenne lélekvándorlás, egy keresztény ember semmit nem veszít, de az, aki lazán éli az életét, nagyon pórul jár. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 1. kedd, Elza napja van. Holnap Melinda és Vivien napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Vihar

Hiszek a vihar utáni holnapban, mert Isten gyermekei, az emberek nem statikus, ércbe öntött, merev entitások, pillanatnyi vakságuk, hihetetlen kapzsiságuk, egymásra való acsarkodásuk el fog szállni, és lelkük Isten adta szépsége fel fog ragyogni, hisz mindannyian fény felé hajló, igazságot kereső, dinamikusan fejlődő, maréknyi porból született teremtmények vagyunk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube