A jóság útján haladva...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_100720968_1810566929085163_5099973054943985664_n.jpgGyertek, Fülöp atyával költözzünk be a jóság palotájába, mert ott lakik az Isten, ott a Szentháromság vár reánk! 

12.00 Torna! Hoztál egy döntést, ne add fel! Lakásokba zárt testednek szüksége van a mozgásra, akárcsak a szellemednek a bölcs, szép, művészi értékekre és lelkednek az élő Istenre! Tudatosan szeresd, tápláld magadat!

13.00 Keresztény Tanösvény! A felfedezők izgalmával induljunk tovább, ma Néri Szent Fülöp lesz a mesterünk, a jó Fülöp atya. A jóságot szeretnénk ma tőle tanulni. Ő valóban jó volt, jóságos, és ezért mindenki őt jónak, boldognak, szentnek tartja, mert valóban az is volt!

17.30 Zarándoklat otthonról jó emberekhez! Olyan sok jótevőnk van, nehéz dönteni! Ma Kiskunhalasra Méhész Péterhez és Gödöllőre Kápolnaépítő Lászlóhoz fogunk elzarándokolni, őket szeretnénk faggatni a jóságról. Miért jó jónak lenni!?

18.00 Szentmise, Isten jóságos bajnokát, Fülöp atyát hívjuk ma segítségül és arra kérjük, hogy segítsen elmerülni a jóság tengerében! Igen, a jóság olyan, mint egy nagy, selymes víz, melyben jó elmerülni a forró nyári napon, felfrissít, könnyűvé, szép tisztává tesz! A jóság megérezteti velünk, - már itt a földön - a mennyország csodálatos ízét, zamatát!

Gyertek, Fülöp atyával költözzünk be a jóság palotájába, mert ott lakik az Isten, ott a Szentháromság vár reánk! 
Szeretettel, 
Csaba t.
2020 május 26.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube