A jóság útján haladva...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_100720968_1810566929085163_5099973054943985664_n.jpgGyertek, Fülöp atyával költözzünk be a jóság palotájába, mert ott lakik az Isten, ott a Szentháromság vár reánk! 

12.00 Torna! Hoztál egy döntést, ne add fel! Lakásokba zárt testednek szüksége van a mozgásra, akárcsak a szellemednek a bölcs, szép, művészi értékekre és lelkednek az élő Istenre! Tudatosan szeresd, tápláld magadat!

13.00 Keresztény Tanösvény! A felfedezők izgalmával induljunk tovább, ma Néri Szent Fülöp lesz a mesterünk, a jó Fülöp atya. A jóságot szeretnénk ma tőle tanulni. Ő valóban jó volt, jóságos, és ezért mindenki őt jónak, boldognak, szentnek tartja, mert valóban az is volt!

17.30 Zarándoklat otthonról jó emberekhez! Olyan sok jótevőnk van, nehéz dönteni! Ma Kiskunhalasra Méhész Péterhez és Gödöllőre Kápolnaépítő Lászlóhoz fogunk elzarándokolni, őket szeretnénk faggatni a jóságról. Miért jó jónak lenni!?

18.00 Szentmise, Isten jóságos bajnokát, Fülöp atyát hívjuk ma segítségül és arra kérjük, hogy segítsen elmerülni a jóság tengerében! Igen, a jóság olyan, mint egy nagy, selymes víz, melyben jó elmerülni a forró nyári napon, felfrissít, könnyűvé, szép tisztává tesz! A jóság megérezteti velünk, - már itt a földön - a mennyország csodálatos ízét, zamatát!

Gyertek, Fülöp atyával költözzünk be a jóság palotájába, mert ott lakik az Isten, ott a Szentháromság vár reánk! 
Szeretettel, 
Csaba t.
2020 május 26.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…életünkben nem babra megy, hanem élesben zajlik a játék: ha szíven talál a golyó, elér a szívinfarktus, elgázol az autó, akkor tényleg meghalsz, nincsen újrakezdés. Ha netán lenne lélekvándorlás, egy keresztény ember semmit nem veszít, de az, aki lazán éli az életét, nagyon pórul jár. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 1. kedd, Elza napja van. Holnap Melinda és Vivien napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Vihar

Hiszek a vihar utáni holnapban, mert Isten gyermekei, az emberek nem statikus, ércbe öntött, merev entitások, pillanatnyi vakságuk, hihetetlen kapzsiságuk, egymásra való acsarkodásuk el fog szállni, és lelkük Isten adta szépsége fel fog ragyogni, hisz mindannyian fény felé hajló, igazságot kereső, dinamikusan fejlődő, maréknyi porból született teremtmények vagyunk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube