Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_fullsizeoutput_12a.jpegÚrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

12.00 Torna - Déváról. Noémit kértem - remélem nem baj -, hogy a lankadó kedvünket a maga lendületes bátorságával ébresztgesse, szítsa fel a mozgás iránti kedvet, igényt bennünk!

13.00  Szentmise a szabadban Szárhegyen! Az otthon kedves gyerekeivel, lelkes munkatársaival ma szeretnénk egyfelől megköszönni a jó Istennek, hogy eddig megóvott a betegségtől, másfelől kérni továbbra is az ő gondviselő szeretetét. 

17.30 A virtuális zarándoklat az én számomra reális lesz... szeretnék Déva felé vezető utamról a gyermekeink közül bejelentkezni....
18.00 Keresztény Tanösvény: Úrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!!
19.00  Szentségimádás Déváról. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy a gyerekeink, kollégáim nélkülem is bátran, ügyesen folytatták, folytatják az Oltáriszentség előtti imádságos együttlétet! Igaz, hogy nem veszik elő az Oltáriszentséget, de minden templomban végzett ima, igazából Szentségimádás, mert tudatosan Jézus Krisztus gyógyító, áldó, élő jelenlétében fürdetjük lelkünket! 

Szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020. június 2.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube