Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_fullsizeoutput_12a.jpegÚrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!

12.00 Torna - Déváról. Noémit kértem - remélem nem baj -, hogy a lankadó kedvünket a maga lendületes bátorságával ébresztgesse, szítsa fel a mozgás iránti kedvet, igényt bennünk!

13.00  Szentmise a szabadban Szárhegyen! Az otthon kedves gyerekeivel, lelkes munkatársaival ma szeretnénk egyfelől megköszönni a jó Istennek, hogy eddig megóvott a betegségtől, másfelől kérni továbbra is az ő gondviselő szeretetét. 

17.30 A virtuális zarándoklat az én számomra reális lesz... szeretnék Déva felé vezető utamról a gyermekeink közül bejelentkezni....
18.00 Keresztény Tanösvény: Úrnapjára készülve, fedezzük fel azt a sok  csodát, mivel Jézus Krisztus az Ő szentségeivel mellénk áll, a segítségünkre siet!! Boldog akarsz lenni lépj be az isteni Szentségek világába!!
19.00  Szentségimádás Déváról. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy a gyerekeink, kollégáim nélkülem is bátran, ügyesen folytatták, folytatják az Oltáriszentség előtti imádságos együttlétet! Igaz, hogy nem veszik elő az Oltáriszentséget, de minden templomban végzett ima, igazából Szentségimádás, mert tudatosan Jézus Krisztus gyógyító, áldó, élő jelenlétében fürdetjük lelkünket! 

Szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020. június 2.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 13. hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az inkvizíció kialakulása

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akik a társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube