Ma a napközi otthonainkért imádkozunk...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Otthonaink_Vegyes_18209330_1546055712102772_4653960912982319373_o.jpgMa a napközi otthonainkért imádkozom, a Szent Ferenc Alapítvány hajszálereiért! Ők vannak a legközelebb a bajban lévő családokhoz és az ő munkájuk nehezedett leginkább el a koronavírus járvány miatt.

12.00 Torna: Testünk, lelkünk, szellemünk egészségéért nekünk is tennünk kell. Isten adja a kegyelmeit, de a mi erőfeszítésünk, az a néhány hal és kenyér szükséges a csodához! Gyertek, mozgassuk meg a Szentlélek Templomát, saját testünket!
 
13.00 Keresztény Tanösvény: Úton vagyunk, a semmiből a Végtelen felé! Isten nem közömbösen nézi a vergődésünket, hanem segít, a Szentségekkel Ő mellettünk áll! Hogy segít?! Ha bizalommal ajtót nyitunk feléje, belép az életünkbe! Ma a Keresztség Szentségével ismerkedünk!

 

17.30 Virtuális Zarándoklat - Napközi otthonainkat látogatjuk meg.....

 

18.00 Szentmise: Ma az ugandai színes bőrű vértanúkat: LWANGA SZENT KÁROLY és az ő 27 társa közbenjárását kérjük, hogy mindhalálig ki tudjunk tartani az Isten és az emberszeretet útján! Imádkozunk Amerikáért is, hogy az ottani színes bőrű emberek is be tudjanak illeszkedni a társadalomba! Azok megtéréséért imádkozunk, akik Ugandában is, de ma is aljas rágalmakkal a keresztény értékek, maga a jóság, a szépség, a fény ellen küzdenek aljas eszközökkel!

 

19.00 Szentségimádás - gyerekeink esti szerenádja a Szentháromságnak és a mennyország lakóinak! A Gyermekekkel a gyermekekért imádkozunk!
Sok szeretettel várunk, 
Csaba t.
2020. június 3.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube