Fogadd be életedbe Isten Szent Lelkét!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_103462909_1820251494783373_6910771128529059840_n.jpg2020. június 5. - 1446. június 5 – A pesti országgyűlésen Hunyadi Jánost kormányzóvá választják. Hunyadi Jánost az Egyház nem avatta szentté, mint nagy harcostársát Kapisztrán Szent Jánost, de mégis arra bíztatlak, hogy ezen a napon legyen ő a mi példaképünk, vezérünk mindennapi küzdelmünkben!

12.00 Torna - Az élet viszontagságaiban helytállni csak akkor tudunk, ha testünk egészséges erőtől, lendülettől duzzad. Egy leépült, eltunyult, tespedt testben a lélek is sinlődik, nem tud magasba emelkedni!
13.00 Keresztény Tanösvény! Boldog akarsz lenni, fogadd be életedbe Isten Szent Lelkét! Marék porból született testünkbe Isten belénk leheli az Ő szent Lelkét! Nyissuk meg tudatosan létünk ajtaját a bérmálkozás szentségében az életünkben működését elkezdő Szentlélek előtt.

17.30 Virtuális Zarándoklatunkon szeretnénk meglátogatni a nagyszalontai végzőseinket. Az idén a Béke Királynőjéről elnevezett otthonunkban 10 fiatal fejezi be a tanulmányait... remélem, hogy sikerül ma őket lencsevégre kapni!

18.00 Szentmise Nagyszalontáról. Még Déván vagyok, de Istenben bízva néhány kollégámmal indulunk a Béke Királynőjéről elnevezett otthonunkba, hol az udvaron, Isten szabad ege alatt megtartjuk a tanévzáró szentmisénket, melyben Hunyadi Jánost állítjuk magunk elé példaképül!

19.00 Szentségimádásra a dévai gyerekeink várnak benneteket! Milyen szép, hogy esténként a gyermekeinkkel teremtő Istenüknek, kitől életünket, mindenünket kaptuk, szerenádot adhatunk. Milyen jó lenne, ha soha ki nem aludna Isten imádásának a lángja a szívünkben!
Szeretettel, 
a gyerekek és Csaba t.
Kép: Hunyadi János aláírása 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 13. hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az inkvizíció kialakulása

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akik a társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube