Fogadd be életedbe Isten Szent Lelkét!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_103462909_1820251494783373_6910771128529059840_n.jpg2020. június 5. - 1446. június 5 – A pesti országgyűlésen Hunyadi Jánost kormányzóvá választják. Hunyadi Jánost az Egyház nem avatta szentté, mint nagy harcostársát Kapisztrán Szent Jánost, de mégis arra bíztatlak, hogy ezen a napon legyen ő a mi példaképünk, vezérünk mindennapi küzdelmünkben!

12.00 Torna - Az élet viszontagságaiban helytállni csak akkor tudunk, ha testünk egészséges erőtől, lendülettől duzzad. Egy leépült, eltunyult, tespedt testben a lélek is sinlődik, nem tud magasba emelkedni!
13.00 Keresztény Tanösvény! Boldog akarsz lenni, fogadd be életedbe Isten Szent Lelkét! Marék porból született testünkbe Isten belénk leheli az Ő szent Lelkét! Nyissuk meg tudatosan létünk ajtaját a bérmálkozás szentségében az életünkben működését elkezdő Szentlélek előtt.

17.30 Virtuális Zarándoklatunkon szeretnénk meglátogatni a nagyszalontai végzőseinket. Az idén a Béke Királynőjéről elnevezett otthonunkban 10 fiatal fejezi be a tanulmányait... remélem, hogy sikerül ma őket lencsevégre kapni!

18.00 Szentmise Nagyszalontáról. Még Déván vagyok, de Istenben bízva néhány kollégámmal indulunk a Béke Királynőjéről elnevezett otthonunkba, hol az udvaron, Isten szabad ege alatt megtartjuk a tanévzáró szentmisénket, melyben Hunyadi Jánost állítjuk magunk elé példaképül!

19.00 Szentségimádásra a dévai gyerekeink várnak benneteket! Milyen szép, hogy esténként a gyermekeinkkel teremtő Istenüknek, kitől életünket, mindenünket kaptuk, szerenádot adhatunk. Milyen jó lenne, ha soha ki nem aludna Isten imádásának a lángja a szívünkben!
Szeretettel, 
a gyerekek és Csaba t.
Kép: Hunyadi János aláírása 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube