Van szószólónk a mennyben...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_101961156_1821227911352398_7112026839972512681_n.jpgMi van ha elestünk, ha rossz dolgot tettünk, ha vétettünk önmagunk, egymás, vagy ami a legrosszabb, Teremtőnkkel szemben?

12.00 - Torna - Minden nap egy új teremtés, mi is tovább kell vigyük testi, lelki, szellemi életünket..... Álljunk talpra és életünk irányítását adjuk át egy órára Noéminek!

13.00 - Keresztény Tanösvény - Mi van ha elestünk, ha rossz dolgot tettünk, ha vétettünk önmagunk, egymás, vagy ami a legrosszabb, Teremtőnkkel szemben? Van szószólónk a mennyben, Jézus Krisztus megváltott és megajándékozott a Bűnbánat Szentségével! Ma ezt a hatalmas ajándékot, a lelki újjászületés szentségét próbáljuk nemcsak megismerni, hanem életünkben hasznosítani is. Szentgyónással készüljünk fel az Úr napjára, Szenthátomság vasárnapjára!

17.30 - Virtuális zarándoklat - A székelyhídi kollégákkal fogunk ismerkedni, barátkozni. Kérdés: Hogy lesz valaki önkéntes munkatárs vagy nevelő egy gyermekvédelmi otthonban?

18.00 - Szentmise - A székelyhídi otthonunkat Gyermek Jézusról neveztük el, és minden évben június elsejéhez eső legközelebbi hétvégén tartjuk a Gyermek Jézus Búcsút! Az idén e szép napon lesz a búcsús szentmisénk, melyre csak így online módon fogadhatjuk a kedves barátainkat!

19.00 - Ma is a dévai gyerekek adnak szerenádot a mi megváltónknak, Jézus Krisztusnak!
Szeretettel kívánok egy igazi, szép napot mindenkinek, 
Csaba t.
2020. június 6. 
Székelyhíd

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube