Van szószólónk a mennyben...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_101961156_1821227911352398_7112026839972512681_n.jpgMi van ha elestünk, ha rossz dolgot tettünk, ha vétettünk önmagunk, egymás, vagy ami a legrosszabb, Teremtőnkkel szemben?

12.00 - Torna - Minden nap egy új teremtés, mi is tovább kell vigyük testi, lelki, szellemi életünket..... Álljunk talpra és életünk irányítását adjuk át egy órára Noéminek!

13.00 - Keresztény Tanösvény - Mi van ha elestünk, ha rossz dolgot tettünk, ha vétettünk önmagunk, egymás, vagy ami a legrosszabb, Teremtőnkkel szemben? Van szószólónk a mennyben, Jézus Krisztus megváltott és megajándékozott a Bűnbánat Szentségével! Ma ezt a hatalmas ajándékot, a lelki újjászületés szentségét próbáljuk nemcsak megismerni, hanem életünkben hasznosítani is. Szentgyónással készüljünk fel az Úr napjára, Szenthátomság vasárnapjára!

17.30 - Virtuális zarándoklat - A székelyhídi kollégákkal fogunk ismerkedni, barátkozni. Kérdés: Hogy lesz valaki önkéntes munkatárs vagy nevelő egy gyermekvédelmi otthonban?

18.00 - Szentmise - A székelyhídi otthonunkat Gyermek Jézusról neveztük el, és minden évben június elsejéhez eső legközelebbi hétvégén tartjuk a Gyermek Jézus Búcsút! Az idén e szép napon lesz a búcsús szentmisénk, melyre csak így online módon fogadhatjuk a kedves barátainkat!

19.00 - Ma is a dévai gyerekek adnak szerenádot a mi megváltónknak, Jézus Krisztusnak!
Szeretettel kívánok egy igazi, szép napot mindenkinek, 
Csaba t.
2020. június 6. 
Székelyhíd

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 13. hétfő, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az inkvizíció kialakulása

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akik a társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube