Gyere, imádkozzál velünk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_103309084_1824128887728967_6800546443850083373_o.jpgLassan véget ér a tanév és mi szeretnénk megköszönni - bármilyen kurta volt is - a tanároknak, támogatóknak és természetesen a jó Istennek ezt az emlékezetes évet!

12.00 Torna - Ahogy az esőcseppek kopogtatnak a házad mennyezetén, mi is a Szent Ferenc Alapítvány munkatársai, gyermekei nap mind nap nemcsak kopogtatunk a szíved ajtaján, hanem lelki, testi, szellemi programokat is hozunk nagy-nagy szeretettel. Gyere, tornásszál velünk!

13.00 Keresztény Tanösvény! Nemrég voltunk a Szerelem Tanösvényen, de azért ma, mivel a Szentségek Útján járunk, ezért a Házasság Szentségével ismerkedünk! Igen, Jézus Krisztus egy külön szentséget alapított a szerelmeseknek, melyet bárhogy akarna bárki kiszolgálni nem fogja tudni, csak az aki valóban fülig szerelmes. Az igazi, őszinte, tiszta szerelem a fiatalokat főpapokká teszi, és így ők a templomban, a pap, az egész násznép szeme láttára kiszolgáltatják egymásnak a Házasság Szentségét! Csodálatos nagy titok, mely az égben születik és a földön köttettetik meg!
17.30 Ismerkedünk a petrozsényi gyermekekkel, kollégákkal, egy jókedvű, vidám, ropogós tánccal...

18.00 Szentmise Petrozsényben a Jézus Szívéről elnevezett otthonunk udvarán! Lassan véget ér a tanév és mi szeretnénk megköszönni - bármilyen kurta volt is - a tanároknak, támogatóknak és természetesen a jó Istennek ezt az emlékezetes évet!

19.00 Esti szerenád Istennek a dévai gyerekektől. Tanév végéig, s addig már nem sok van, minden nap köszöntjük a Szentháromságot! Utána az lenne jó, ha mindannyian ott ahol vagyunk külön-külön is folytatni tudnánk! De addig is gyere, imádkozzál velünk!
Csaba t.
2020. június 9.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Amikor haraggal, gyűlölettel vagyunk egymás iránt, áskálódunk és rágalmazunk, akkor nem a Szeretet Istenének befolyása alatt vagyunk, hanem a sötétség, a félelem, a bizalmatlanság, a kishitűség útján járunk. Akkor a gonosz lélek munkálkodik a mi szívünkben. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás szava

A hitünk egyik forrása a Szentírás szava (ki lehet azt is forgatni, ha egy sort a lényegtől elszigetelten kiragadnak belőle), a másik a hívek évszázadokra visszamenő meggyőződése, ezt nevezzük szent hagyománynak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube