Az aratni való sok, de a munkás az kevés...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_104228511_1825154284293094_1415144394714242387_n.jpgNekünk is lendületesen napról-napra erősödnünk, növekednünk kell, mert másképpen sorvadni, pusztulni fogunk, életünk céljait nem tudjuk elérni, megvalósítani!

12.00 - Torna! Minden mi él, bomlik, növekedik, fejlődik.... Nekünk is lendületesen napról-napra erősödnünk, növekednünk kell, mert másképpen sorvadni, pusztulni fogunk, életünk céljait nem tudjuk elérni, megvalósítani! Hajrá, talpra, bármilyen nehéz is mozduljunk ki a megszokott kényelmi zónánkból!

13.00 - Keresztény Tanösvény! Ma az egyházi rendről, a szolgálati papság szentségéről szeretnénk beszélni! Nyár elején lehet iratkozni, felvételezni a teológiára! Jézus Krisztus nemcsak az apostolait hívta, várta kétezer évvel ezelőtt, hanem ma is hív fiatalokat, felnőtteket az apostoli szolgálatra! Az aratni való sok, de a munkás az kevés, gyertek imádkozzunk, hogy küldjön Isten munkásokat az aratáshoz!
17.30 - Virtuális Zarándoklatunk alatt olyan fiúkkal beszélgetnénk, akik elindultak, hogy Isten munkatársai legyenek, akár a szolgálati papság szentségét is kérve főpásztorunktól!

18.00 - Szentmise. Milyen jó lenne, ha ma a papjainkért, templomainkban szolgálatot teljesítő testvéreinkért tudnánk imádkozni! Mindenki meg van riadva e nagy zűrzavarban. Miért lenne ez alól kivétel az Egyház papja? Kérjük teremtő Istenünk áldását az Ő szolgálatára vállalkozó fiatalokra, a teológusokra és a szolgálatot teljesítő papságra, szerzetesekre!

19.00 - A nap végén megpihenve, adjunk a Szentháromságnak nyugodt békességben egy esti szerenádot! Gyertek, imádkozzunk együtt, imádjuk, dicsőítsük az Élet Urát, teremtő Istenünket!
Szeretettel, 
Csaba t.
2020. június 10.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 22. kedd, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube