Szent Antal ünnepe!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_84205650_1828095857332270_1626227804595724463_n.jpgLassan átváltunk vakációs üzemmódba. Szeretettel várom a kedves testvéreink javaslatait, elképzeléseit, kéréseit...., hogy hétfőre az új órarendet be tudjuk állítani!

Mára a következő menüt kínálom fel az én zarándok testvéreimnek:

13.00 Szentmise a körösbányai Hunyadi János korabeli gótikus templomból. E templomban minden évben nagy szeretettel megünnepeljük Szent Antalt, a ferences rend büszkeségét!
Főcze Imre Bonaventura elmélkedése:

17.30 Virtuális Zarándoklat egy kedves, fiatal erdélyi lánynál, aki misszióba készül a Fülöp Szigetekre! Szent Antal, Krisztus evangéliumának hirdetésére, a missziónak szentelte az életét, igaz, hogy kevesen, de ma is mennek, készülnek fiatalok, felnőttek misszióba. Adná az Isten, hogy ne védekezzünk mi keresztények a sekrestye falai mögött, hanem örömhírrel, bátran merjünk útra kelni, és e megriadt, kusza világban a testvéreink életébe fényt, ragyogást vigyünk!

18.00 Keresztény Tanösvény: A Szentségek gyönyörű útját lezárva, a keresztségre készülő dévai gyerekeknek tartok egy nyilvános felkészítőt... A vírus alatti időben bíztam abban, hogy sokan fogják jelezni, hogy ők is szeretnék Istennel a viszonyukat a keresztségben, az elsőáldozásban rendezni, de sajnos most vasárnap, csak a gyermekeink közül van jelentkező a keresztségre...

19.00 Esti Szerenád a mi szeretett Jézusunknak a dévai templomban! Szépen, csendesen a tanév minden öröméért, eredményéért szeretnénk hálát adni!
Szeretettel várunk, 
Csaba t.
2020. június 13
Kép: Nyílnak Déván is Szent Antal liliomai...

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A gonoszt, a sötétet nem Isten teremtette. A sötét a fény hiánya, a gonosz a szeretet hiánya. A gonosz lélekben nincs jelen a szeretet, az Isten, mert tudatosan kizárja Őt. Isten senkitől nem vonja meg áldó fényét, mi magunk zárkózunk be a fény elől, választjuk a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház azt tanítja

Az Egyház azt tanítja, hogy a Szűzanyát Isten testestől-lelkestől felvette az égbe.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube