Isten gyermekeként élni...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_Feher-liliom.jpgTörekedjünk, mi magunk is, hogy részesüljünk a keresztség szentségében és ha már meg vagyunk keresztelve, akkor éljünk is vele, becsüljük meg Teremtőnk drága ajándékát, személyes jelenlétét! 

 

12.00 Szentmise a dévai Szent Antal templomból. Déván két katolikus templom is van, ma az úgynevezett "telepi" templomból fogjuk a szentmise áldozatot közvetíteni, hol búcsús szentmisét tartunk Szent Antal tiszteletére. 
17.30 Virtuális Zarándoklat! Úrnapi ünnepi beszélgetés - Eperjes Károllyal - az Oltáriszentségről!!

18.00 Hét gyermekünk keresztelése, a vasárnapi szentmisén, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk!! Egészen biztos, hogy értelmünkkel fől sem tudjuk fogni, hogy milyen nagydolog, kiváltságos méltóság ezen a földön Isten gyermekeként élni. Törekedjünk, mi magunk is, hogy részesüljünk a keresztség szentségében és ha már meg vagyunk keresztelve, akkor éljünk is vele, becsüljük meg Teremtőnk drága ajándékát, személyes jelenlétét! 

19.00 Esti szerenád az élő Istennek! Gyertek, gyermekeinkkel adjunk hálát az elmúlt tanév minden kegyelméért az Oltáriszentség előtt.
Nagy nagy szeretettel várunk, 

 

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A gonoszt, a sötétet nem Isten teremtette. A sötét a fény hiánya, a gonosz a szeretet hiánya. A gonosz lélekben nincs jelen a szeretet, az Isten, mert tudatosan kizárja Őt. Isten senkitől nem vonja meg áldó fényét, mi magunk zárkózunk be a fény elől, választjuk a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház azt tanítja

Az Egyház azt tanítja, hogy a Szűzanyát Isten testestől-lelkestől felvette az égbe.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube