"Míg bűnben éltem...."

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_104204506_1832004986941357_2946462653402127120_o.jpgA mai elmélkedésünk témája: Önmagam ítélőszéke előtt--- Lelkiismeretvizsgálat. "Míg bűnben éltem...."

12.00 Torna! Akárhogy is nézem, a legtöbb gyermekünk, kollégánk életében, de gondolom, hogy mindannyiunk mindennapjaiban háttérbe szorul a mozgás, a fizikai munka. Az ép test és az ép lélek ha valóban fontos, akkor a fizikai mozgás nem szabad, hogy csendben elapadjon a sok bokros teendőnk mellett! Bármennyire furcsa is, napi egy órányi fizetést én azért adok a kollégáimnak, hogy tornázzanak! Igen, mindenkinek nálunk egyelőre csak így finoman, de kötelező a torna, mert azt szeretném, hogy erőben, egészségben sokáig éljenek a gyerekeink, kollégáim, hogy jókedvvel, szeretettel sok-sok szép dolgot alkothassunk szülőföldünkön a jó Isten dicsőségére és drága népünk javára!

17.30 Virtuális Zarándokutunkon, Keresztelő Szent János remeteségét létrehozó paptestvérünket, Pap László atyát látogatjuk meg Sóvárad határába! Tudtommal ez Kárpát-medence egyetlen remetesége.... A nagy kérdés, miért létesít valaki eldugott, csendes helyen egy szentélyt Isten tiszteletére, a XXI. században?
18.00 Szentmise Segesváron. Kalkuttai Teréz Anya tiszteletére szentelt házunkat is elérte a vakációs vírus, és arra vagyok kíváncsi, hogy a gyerekek, hogy boldogulnak a nyakukba szakadt hosszú nyári szünettel...
A mai elmélkedésünk témája: Önmagam ítélőszéke előtt--- Lelkiismeretvizsgálat. "Míg bűnben éltem...."
19.00 Isten színe előtt, gyermekeink esti szerenádot adnak a dévai templomból. "Énekeld el neki háládat, énekelj dicséreteket a mi Urunknak!" (Zsoltárok 147,7)
Szeretettel várunk, 
Csaba t.
2020. június 17.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A gonoszt, a sötétet nem Isten teremtette. A sötét a fény hiánya, a gonosz a szeretet hiánya. A gonosz lélekben nincs jelen a szeretet, az Isten, mert tudatosan kizárja Őt. Isten senkitől nem vonja meg áldó fényét, mi magunk zárkózunk be a fény elől, választjuk a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház azt tanítja

Az Egyház azt tanítja, hogy a Szűzanyát Isten testestől-lelkestől felvette az égbe.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube