Jó tanulást kívánok!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_122056849_1956496971158824_6077477451154787537_n.jpgBoldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, * mert vágyakozásuk beteljesedik. 

Mt 5,6 – 1 D2. tónus.

 

 

 
 
18.00 Szentmise: "Abban az időben, amikor Jézus tanított..." Lk 12,13

Kedves diákok, jó tanulást kívánok nektek a hét első napjának első órájában! Biztos, hogy a világ kinti zaja beszűrődik a ti osztályotokba is, de ti ne sokat törődjetek a felnőttek zuvatolásával, ti csak építkezzetek, tanuljatok szorgalmasan! Bennetek épül fel a holnap, születik számunkra is a nyugodt, békés öregkor!
Nekünk felnőtteknek egyik legfontosabb feladatunk, hogy gyermekeink fejlődéséhez, kibontakozásához szükséges feltételeket megteremtsük és fenntartsuk! Szeretettel imádkozom, hogy gyermekeink oktatását, nevelését semmi meg ne zavarja.
20.00 - Rózsafüzér: Azt tapasztalom, hogy a kisgyerekekkel is jó együtt imádkozni! A hullámverésként létünk partjait nyaldosó, csendes ima békét teremt, megnyugtatja a vibráló embert, fénnyel, örömmel tölti el a lelket! Szerintem még a hitetlen embernek is orvosságként kellene receptre felírni a patikában a rózsafüzér mondást!

Szeretettel, 
Csaba t. 
2020. október 19.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube