Isten áldását kérjük együtt...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_20190509_161642_resized.jpgHozzád kiáltok, mert te meghallgatsz, Istenem, fordítsd felém füledet, hallgasd meg szavam! Óvj engem, Uram, mint szemed fényét, szárnyad árnyékában védj meg engem! 

Zsolt 16,6.8

 

 
12.30 Szentmise! Istennek hála Hunyad megye még zöld, így nem csak az iskolába mehetnek a gyerekek 100%-ba, de a templomba is! Természetesen arra kérlek, hogy a stílusos kis maszkodat, ne hagyd otthon, persze, ha csak az interneten keresztül kapcsolódsz be az Istentiszteletbe, akkor nem kell viselned!! Ma, Szent Lukács ünnepén, aki a festők védőszentje, - 2002 óta - gondolunk nagy szeretettel mindazokra, akik széppé formálják környezetünket, hisz október 18, a magyar festészet napja is! 
Rózsafüzér, 20.00 órától együtt imádkozunk, Isten áldását kérjük együtt az előttünk álló hétre.
Gyere, tarts velünk, szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020 október 18. 
Kép: Egyik legrégebbi Mária képünkről a hagyomány úgy tartja, hogy maga Szent Lukács festette, ma ott látható Rómában a Santa Maria Maggiore bazilikában. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten soha nem jár üres kézzel, ajándékokat hoz. Magát osztja szét úgy, hogy ezáltal Ő nem lesz kevesebb. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 31. szombat, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jelképes dolog!
Jelképes dolog! De biztos, hogy nem lesz jövőnk, ha csak a szép, örömteli pillanatokban él, létezik a családjainkat, Egyházunkat, nemzetünket, az emberiséget összetartó szövetség és a szeretet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube