Tevékeny, cselekvő Istenünk van!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_bojtecsaba-gerilla.jpgTevékeny, cselekvő Istenünk van! A Szentháromság a mennyek országából nem szomoruan szemléli az emberiség ámokfutását, Megváltó Istenünk nem plátoi szeretettel szeret bennünket, hanem karácsony estéjén megtestesül, közénk jön a cselekvő szeretet útján! Igazából nekünk is ez a dolgunk! Mesterünk példájára álljunk fel, és döntésünkkel, életünkkel legyünk a remény, a hit és a világot átalakító szeretet hordozói Erdély földjén!  

Én elmegyek szavazni, 

Csaba t. 

A kórházból épphogy kiengedett Böjte Csabát kapta mikrofonvégre a gerilla.hu csapata hétfőn délután Budapesten. A videóban többek között arról kérdezték Csaba testvért, hogy mit tervez a hazaérést követően, illetve, hogy mi a véleménye az erdélyi magyar politikai összefogásról és a parlamenti választás jelentőségéről.
Székelyhon TV

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube