Menj előre!

b_300_300_16777215_00_images_stories_138093817_2037422016399652_106330097460037496_n.jpgJézus ezerrel megy előre, végzi azt a munkát, mit a mennyei Atya rábízott! Milyen jó lenne ha mi is Mesterünk lendületével, munkakedvével végeznénk a magunk feladatait, munkánkat! 

18.00 Szentmise -  "Kafarnaum városában Jézus egy szombaton bement a kafarnaumi zsinagógába, és tanított." Mt 1,21 Jézus nyilvános működése kezdetén nincs semmi időhúzás, Megváltónk barátokat gyűjt és kezdi a tanítást! Három év alatt összegyűjti, kiképzi és el is indítja a világ evangelizáció hatalmas munkájára az apostolokat! Semmi kecmec, helyben topogás, bizonytalankodó időhúzás! Jézus ezerrel megy előre, végzi azt a munkát, mit a mennyei Atya rábízott! Milyen jó lenne ha mi is Mesterünk lendületével, munkakedvével végeznénk a magunk feladatait, munkánkat! 
20.00 Rózsafüzér - Házszenteléssel! Jézus nem várta, hogy hozzá menjenek az emberek, Ő kel útra és kopogtat be a családokhoz! A Szent Kereszttel én is estéről estére szeretettel bekopogok egy - egy családhoz beszélgetni, ismerkedni, imádkozni! Örülnék, ha ez a "vírus" elterjedne, és ti is akár online módon is esténként imádságos szeretettel felkeresnétek egymást!
21.00 Esti beszélgetés -   Ma Békési Ottó kopogtatott be egy kérdéssel hozzám:  Csaba testvér! Úgy tűnik nekem, hogy nagyon sok fiatalt (köztük igazán intelligens embereket is) szólítanak meg és vezetnek tévútra lelkesítő üzenetekkel a “new age” különböző irányzatai (asztrológia, agykontroll, ezotéria, scientológia, fengsúj, spiritualizmus, önmegvalósítás stb.) Ugyanakkor sok egyházközösségben sajnos teljességgel hiányoznak a szentírást “közelebb hozó” prédikációkból az emberközeli és pozitív üzenetek (olyanok amilyet Csaba testvértől minden alkalommal hallunk). Nem veszélyes ez a tendencia ? Miért nem változtatunk rajta? Köszönöm előre is a válaszát. Békési Ottó
Szeretettel hívlak és várom a ti véleményeteket, kérdéseket, pattogtassuk együtt, tovább az evangélium fényében életünket meghatározó kérdéseket, 

Csaba t.

2021. január 12.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bűn olyan, mint egy gát, amely elállja a kis patak futását a végtelen tenger felé. Ettől a víz kavarog, örvénylik, medréből kiáradva könnyen katasztrófát okozhat, sok életet, értéket elpusztíthat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 26. kedd, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 3/7

Mondják, milyen sok abortusz és válás van manapság.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube