Békesség Bajnokainak Iskolája!

b_300_300_16777215_00_images_stories_10959658_739619949478569_992375887665996735_n.jpgAz adventi szent időben tanfolyamot hirdetünk, az egyetlen tantárgy az áldott béke! A sofőriskolában annak idején 26 - 28 órát tanultunk, sikeresen levizsgáztunk és azóta én is sokat vezettem, mondhatnám, hogy többször körbejártam a Földet - Istennek hála - balesetmentesen! Miért ne tanulhatnánk meg szépen, kocanásmentesen együtt élni ezen a földön!! A történelem nagy béketeremtő szentjei megmutatták, hogy ez lehetséges, tehát van remény! A Szentcsalád, maga Jézus Krisztus és az Ő béketeremtő szentjei konkrét helyzetekben bizonyították, hogy az áldott béke itt a Földön elérhető, és fenntartható!
 
Adventre készülve:

Miért törődnénk bele, hogy a közvetlen környezetünkben, vagy a világban felmerülő és megoldást nem találó nézeteltérések, konfliktusok felégetik a békét bennünk, körülöttünk! Ne hagyjuk, hogy a civilizációnk a gyűlölet, a harag, a háború poklába süllyedjen! Advent minden egyes napjára keresünk egy-egy mestert, béketeremtő bajnokot, kinek nem csak a segítségét szeretnénk kérni, hanem akitől tanulni is szeretnénk, hogy így mi is a békesség hordozói lehessünk ott ahol élünk! Karácsonyi ajándékként kérjük Istentől azt a belső és a külső békét, nyugodt, szelíd bölcsességet, mely nélkül nincs ima, nincs párbeszéd, nincs józan megállapodás, holnap, jövő! Kérjük a béke Istenétől, hogy tanítson meg békét teremteni, családunkban, világunkban a béke hordozóivá válni!!
Szeretettel meghívlak, gyere és iratkozzál fel a Békesség Bajnokainak Iskolájába!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege, hogy a másik emberre figyelek, kiüresítem önmagamat. Jézus Krisztus nem napi nyolc órára jött el az Égből, hogy közben félállásban a mennyei ügyes-bajos dolgokkal is tudjon foglalkozni a földi elintéznivalói után, hanem kiüresítette önmagát, hogy csak mi legyünk az Ő gondjai (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 14. péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismeret és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube