75 év Isten és a nép szolgálatában!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_14100256_10207209545226141_335443701384565764_n.jpgBíró Jánost, Antal atyát, 1941 szeptemberében szentelte fel szentéletű Márton Áron pk., Gyulafehérváron szerzetes pappá!! Életének 99-dik évébe lépő atya, Istennek tett ígéretét a nehéz történelmi körülmények közepette is hűségesen megtartotta, s most hálatelt szívvel Csíksomlyón, Mária lábánál szeretne köszönetet mondani Teremtőjének, amiért őt kiválasztotta, és meghívta a szolgálatára!

A jubileumi szentmise, boldog emlékű Márton Áron születésének 120 éves évfordulóján lesz megtartva, 2016 augusztus 28-án 17.00 órától!! E felemelő eseményre elkísérem az én drága Antal atyámat, gyermekeink dédnagytatáját, a Szent Ferenc Alapítvány legidősebb aktív munkatársát!! Szeretettel hívlak, gyertek imádkozzunk együtt és tanuljunk Antal atyától, gondok, bajok közt vidám ferences jókedvvel a szeretet útján járni!!Szászvároson a 75-éves jubileumi ünnepi szentmiséjét, 2016 szeptember 24-én, ugyancsak délután 17.00 órától fogja a kedves Antal atya bemutatni!
A szászvárosi Szent Erzsébet plébániatemplomban is szeretettel várjuk a kitartást, hűséget, újrakezdést, Isten és ember szeretetet, hiteles forrásból tanulni akaró testvéreinket!
Kisebb testvéri szeretettel várunk,
Csaba t.
U.i. A csíksomlyói vasárnapi szentmisét az internetnek hála, élőben is nézhetik a kedves testvéreink a www.magnificat.ro oldalon!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube