Örömmel mondhatom el

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_IMG_3546_2.jpgIstennek legyen hála haza értem szerencsésen Dévára az amerikai utamról!! Jó volt látni, hogy ha egy óceán is választ el az Amerikába szakadt testvéreinktől, azért még mindig egyek vagyunk és nem csak az anyanyelv, vagy a vidám, bátor, szorgalmas magyaros tettrekészség, hanem a jó Isten és Mária, a Magyarok Nagyasszonya is összeköt bennünket!! 

 
 
Örömmel mondhatom el, - így elöljáróban -, hogy Amerikában mindenütt jó szívvel fogadtak, és aggódó szeretettel érdeklődtek az otthon maradottakról, a drága gyermekeink felől is jó testvérekként sokan kérdezgettek!
 
 Csaba testvér elmélkedése:

Csaba testvér a dévai gyermekeknek egy hálaadó szentmisét mutat be és utána egy vetített képes előadást tart az amerikai utamról! Beszél a látottakról, tapasztalatairól, megpróbálta az Amerikában szerzett barátainkat, a "nagybácsikat - nagynéniket" szeretettel bemutatta a gyermekeinknek!
Képes vetítés:

Csaba t. 
Fotó: Washington bazilikájának az altemplomában található a tavaly felszentelt Szent István kápolna! E kápolnában a belépőket az amerikai magyarok Nagyasszonyának e szép képe fogadja! 
Teljes szentmise:

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus nem fecsérelte az idejét

Jézus nem fecsérelte az idejét, erejét azzal, hogy Heródesen botránkozzon, amikor az lefejeztette Keresztelő Jánost, hanem ment tovább a szeretet útján.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube