Ősi szentélyben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5803.jpgHála és Köszönet Winkler Gyulának, miért beengedtek a vár kápolnájába misézni!!

 

 

Ősi szentélyekben nagyon szeretek misézni! A vajdahunyadi vár kápolnája egészen biztos, hogy szépen felvolt szentelve Jézus Krisztus szent templomává, egészen biztos, hogy nagyon sokszor, sokan borultak térdre, hogy Megváltónktól irgalmat kegyelmet kérjenek a bajban, és hogy öröm ujjongva, boldogan hálát adjanak teremtő Istenük ajándékaiért!!
A hosszú zarándokút után jó volt látni gyermekeinket imádkozni, ahogy együtt közösen a legszentebb Krisztusi vértelen áldozatot bemutattuk a legszentebb hála lakomában!!
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5791.JPGKitudná megmondani, hogy mikor volt itt utoljára szentmise? Senki nem tudta, én sem tudom a választ, de az biztos, hogy gyermekei hívására a tegnap ebben az ősi szentélyben az Ég és a föld összeért, találkozott a végtelen Jóság, Szeretet az általa teremtett botladozó gyermekeivel!!
Hála és Köszönet Winkler Gyulának EU parlamenti képviselőnknek, amiért közbenjárt értünk, hogy ingyen beengedtek a vár kápolnájába misézni!!
Mindenért hála és köszönet, 
Csaba t.  

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A boldogságra vezető út köveire kellene rámutatnunk. Az az ember boldog, aki igazán, tiszta szívvel tud szeretni. Az az ember boldog, aki tiszta szívvel meg tud bocsátani. Az az ember boldog, aki tiszta szívvel és örömmel tud nagylelkű lenni, és bölcsen tud dönteni. Ha a gyerekeinknek ezt az utat megmutatnánk, talán könnyebben rájönnének arra, hogy az »igen«, amit a szeretet útján megfogadunk, akár a házasságban, akár a papságban, az a boldogságra vezető út fontos mérföldköve.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 6. szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Szent Ferenctől kérdezték

Szent Ferenctől kérdezték egyszer, hogy kinek akar szolgálni: az úrnak vagy az alattvalónak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube