Ősi szentélyben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5803.jpgHála és Köszönet Winkler Gyulának, miért beengedtek a vár kápolnájába misézni!!

 

 

Ősi szentélyekben nagyon szeretek misézni! A vajdahunyadi vár kápolnája egészen biztos, hogy szépen felvolt szentelve Jézus Krisztus szent templomává, egészen biztos, hogy nagyon sokszor, sokan borultak térdre, hogy Megváltónktól irgalmat kegyelmet kérjenek a bajban, és hogy öröm ujjongva, boldogan hálát adjanak teremtő Istenük ajándékaiért!!
A hosszú zarándokút után jó volt látni gyermekeinket imádkozni, ahogy együtt közösen a legszentebb Krisztusi vértelen áldozatot bemutattuk a legszentebb hála lakomában!!
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5791.JPGKitudná megmondani, hogy mikor volt itt utoljára szentmise? Senki nem tudta, én sem tudom a választ, de az biztos, hogy gyermekei hívására a tegnap ebben az ősi szentélyben az Ég és a föld összeért, találkozott a végtelen Jóság, Szeretet az általa teremtett botladozó gyermekeivel!!
Hála és Köszönet Winkler Gyulának EU parlamenti képviselőnknek, amiért közbenjárt értünk, hogy ingyen beengedtek a vár kápolnájába misézni!!
Mindenért hála és köszönet, 
Csaba t.  

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minél inkább élő az Egyház, annál inkább közösség, annál inkább KATOLIKUS (egyetemes). Minél inkább hiányzik a szeretet, az összetartó erő, a kovász, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy morzsákra széthullunk, a szél szétsodor bennünket, és a gonosz levadász egyenként. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 12. kedd, Jónás és Renátó napja van. Holnap Szilvia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Felelőség

A katonaságnál egymás után háromszor besárgultam, újból és újból visszaestem a májgyulladásba, és már az orvosok is kezdtek lemondani rólam.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube