Ősi szentélyben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5803.jpgHála és Köszönet Winkler Gyulának, miért beengedtek a vár kápolnájába misézni!!

 

 

Ősi szentélyekben nagyon szeretek misézni! A vajdahunyadi vár kápolnája egészen biztos, hogy szépen felvolt szentelve Jézus Krisztus szent templomává, egészen biztos, hogy nagyon sokszor, sokan borultak térdre, hogy Megváltónktól irgalmat kegyelmet kérjenek a bajban, és hogy öröm ujjongva, boldogan hálát adjanak teremtő Istenük ajándékaiért!!
A hosszú zarándokút után jó volt látni gyermekeinket imádkozni, ahogy együtt közösen a legszentebb Krisztusi vértelen áldozatot bemutattuk a legszentebb hála lakomában!!
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5791.JPGKitudná megmondani, hogy mikor volt itt utoljára szentmise? Senki nem tudta, én sem tudom a választ, de az biztos, hogy gyermekei hívására a tegnap ebben az ősi szentélyben az Ég és a föld összeért, találkozott a végtelen Jóság, Szeretet az általa teremtett botladozó gyermekeivel!!
Hála és Köszönet Winkler Gyulának EU parlamenti képviselőnknek, amiért közbenjárt értünk, hogy ingyen beengedtek a vár kápolnájába misézni!!
Mindenért hála és köszönet, 
Csaba t.  

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bűn olyan, mint egy gát, amely elállja a kis patak futását a végtelen tenger felé. Ettől a víz kavarog, örvénylik, medréből kiáradva könnyen katasztrófát okozhat, sok életet, értéket elpusztíthat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 26. vasárnap, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 3/7

Mondják, milyen sok abortusz és válás van manapság.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube