Itt az új esztendő!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_1488084_813909265312563_7933979764960496188_n.jpgItt az új esztendő! Gyertek, induljunk el együtt a boldogságra vezető parancsolatok útján! 

 

 

2016-ban, Turi Szent Márton és szentéletű Márton Áron vezetésével az Irgalmasság évébe léptünk, 2017-ben Szent László királyunk vezetésével, induljunk el együtt a boldogságra vezető isteni parancsolatok útján! Isten parancsolatait gyermekeinknek így fordítom le: Ha boldog akarsz lenni, szeresd Uradat Istenedet és lelkiismeretedre hallgatva csak Őt szolgáld! Igen, boldog az az ember aki az Úr napját megtartja, aki indulatosan nem szitkozódik, ki tiszteli anyját és apját! Boldog az az ember, aki tiszta szeretetben él családjában, nem lop, nem hazudik, kit nem feszeget az irigység, rosszakarat, mások eredményeit, családját, javait látva! Igen, Isten a parancsait azért adta mert szeret, s ahogyan a közlekedési parancsolatokat ismerve, betartva, épen, egészségesen bejárhatjuk a nagyvilágot, ugyanúgy Isten drága parancsait megismerve, azok fényében egy boldog istengyermeki szabad, gyümölcsöktől roskadó szép életet élhetünk. 
Szeretettel hívlak 2017-ben, havonta egy - egy szép isteni parancsolatot elmélkedjünk át, év végén majd Jézus Krisztus szeretet parancsolatát is átimádkozzuk. Hiszem, hogy nem lehetetlen ezen a földön tisztán, szabadon, jókedvvel, jó testvérekként gyümölcsöző szép életet élni! Mindannyiunknak lehetséges egy olyan életet választani, melyből lassan, szépen belenövünk az örök boldogságba! 
Elmélkedés
Szent István vértanú napján, ezeket a gondolatokat próbáltam megfogalmazni. Szeretettel küldöm! Gyertek, induljunk el együtt a boldogságra vezető parancsolatok útján! Szeretettel,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Kötelességem, hogy az emberek figyelmét azokra a tanácsokra, elvárásokra irányítsam, amelyeket az élet szerzője, Isten adott, hogy itt a földön békességben, boldogságban élhessünk. Senki sem lakatlan sziget, világunk áldásai, de sajnos szennyes hullámai is átcsapnak személyes létünk korlátain.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 26. szerda, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A jászoltól a keresztig

A jászoltól a keresztig Jézus megosztotta életét az egyszerű emberekkel, azonosította magát minden szenvedővel, nélkülözővel, és az irántuk tanúsított tevékeny szeretetet tette az országába belépés feltételének.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube