Itt az új esztendő!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_1488084_813909265312563_7933979764960496188_n.jpgItt az új esztendő! Gyertek, induljunk el együtt a boldogságra vezető parancsolatok útján! 

 

 

2016-ban, Turi Szent Márton és szentéletű Márton Áron vezetésével az Irgalmasság évébe léptünk, 2017-ben Szent László királyunk vezetésével, induljunk el együtt a boldogságra vezető isteni parancsolatok útján! Isten parancsolatait gyermekeinknek így fordítom le: Ha boldog akarsz lenni, szeresd Uradat Istenedet és lelkiismeretedre hallgatva csak Őt szolgáld! Igen, boldog az az ember aki az Úr napját megtartja, aki indulatosan nem szitkozódik, ki tiszteli anyját és apját! Boldog az az ember, aki tiszta szeretetben él családjában, nem lop, nem hazudik, kit nem feszeget az irigység, rosszakarat, mások eredményeit, családját, javait látva! Igen, Isten a parancsait azért adta mert szeret, s ahogyan a közlekedési parancsolatokat ismerve, betartva, épen, egészségesen bejárhatjuk a nagyvilágot, ugyanúgy Isten drága parancsait megismerve, azok fényében egy boldog istengyermeki szabad, gyümölcsöktől roskadó szép életet élhetünk. 
Szeretettel hívlak 2017-ben, havonta egy - egy szép isteni parancsolatot elmélkedjünk át, év végén majd Jézus Krisztus szeretet parancsolatát is átimádkozzuk. Hiszem, hogy nem lehetetlen ezen a földön tisztán, szabadon, jókedvvel, jó testvérekként gyümölcsöző szép életet élni! Mindannyiunknak lehetséges egy olyan életet választani, melyből lassan, szépen belenövünk az örök boldogságba! 
Elmélkedés
Szent István vértanú napján, ezeket a gondolatokat próbáltam megfogalmazni. Szeretettel küldöm! Gyertek, induljunk el együtt a boldogságra vezető parancsolatok útján! Szeretettel,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten soha nem jár üres kézzel, ajándékokat hoz. Magát osztja szét úgy, hogy ezáltal Ő nem lesz kevesebb. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 31. szombat, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jelképes dolog!
Jelképes dolog! De biztos, hogy nem lesz jövőnk, ha csak a szép, örömteli pillanatokban él, létezik a családjainkat, Egyházunkat, nemzetünket, az emberiséget összetartó szövetség és a szeretet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube