Áldott új évet kívánok!!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_15823661_1380015872040091_4395754328152669271_n.jpg100 gyerekünkkel meghívtak a ragyogó Budapestre, a Mága Zoltán művész úr újévi koncertjére! A nagylelkű meghívásra felkészültünk, és január 1-én a déli szentmise után indulunk Déváról, hogy az Arénában mi is részt vegyünk a szép rendezvényen! Szállást is kaptunk két éjszakára, így január 2-án a városnézés után, 17.00 órától egy szentmiseáldozatban szeretnénk Istennek is és Magyarországon élő testvéreinknek is megköszönni mindazt, mit 2016-ban és az elmúlt években nagylelkűen tettek értünk!

Mindenkinek személyesen nem tudunk köszönetet mondani, de mivel sokan leszünk, több gyermekvédelmi központunkból is jönnek a gyermekek, Déváról, Szárhegyről, Szovátáról, Ilyésmezőről, Székelyzsomborról, Torockóról, Nagyszalontáról, Oroszhegyről és más házakból is, így mindazoknak kik eljönnek, a gyermekeink barátjainak tudunk vinni egy hálapuszit!
Ezen a szentmisén szeretnénk elkezdeni Erdély védőszentjének, Szent László királynak vezetésével, a boldogságra vezető parancsolatok útjára vezető emlékévet. Ez az év, része a három évesre tervezett 2020-as Budapesti Eukarisztikus Szentévre való felkészülésünknek. Szeretettel várunk mindenkit e szentmisére! Karácsony estéjén Isten emberré lett Mária igenjére, Jézus szavára hiszem és vallom, hogy az oltár körül összegyülő hívek és papok igenjére ugyanaz az Isten kenyérré lesz, Oltáriszentséggé, s mi egyszerű pásztorok vagy művelt bölcsek, szeretettel hódolhatunk a Világ Urának színe előtt! 
Gyertek, kezdjünk el együtt készülni gyermekeinkkel a három év múlva sorra kerülő nagy eseményre, a 2020-as Eukarisztikus Találkozóra! 
2017. január 2-án 17.00 órától, nagy szeretettel várunk Budapesten a Horvát Mihály tér, 7 szám alatt lévő Szent József templomba, hogy személyesen is kívánhassunk gyermekeinkkel áldott új esztendőt! 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 17. hétfő, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube