Áldott új évet kívánok!!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_15823661_1380015872040091_4395754328152669271_n.jpg100 gyerekünkkel meghívtak a ragyogó Budapestre, a Mága Zoltán művész úr újévi koncertjére! A nagylelkű meghívásra felkészültünk, és január 1-én a déli szentmise után indulunk Déváról, hogy az Arénában mi is részt vegyünk a szép rendezvényen! Szállást is kaptunk két éjszakára, így január 2-án a városnézés után, 17.00 órától egy szentmiseáldozatban szeretnénk Istennek is és Magyarországon élő testvéreinknek is megköszönni mindazt, mit 2016-ban és az elmúlt években nagylelkűen tettek értünk!

Mindenkinek személyesen nem tudunk köszönetet mondani, de mivel sokan leszünk, több gyermekvédelmi központunkból is jönnek a gyermekek, Déváról, Szárhegyről, Szovátáról, Ilyésmezőről, Székelyzsomborról, Torockóról, Nagyszalontáról, Oroszhegyről és más házakból is, így mindazoknak kik eljönnek, a gyermekeink barátjainak tudunk vinni egy hálapuszit!
Ezen a szentmisén szeretnénk elkezdeni Erdély védőszentjének, Szent László királynak vezetésével, a boldogságra vezető parancsolatok útjára vezető emlékévet. Ez az év, része a három évesre tervezett 2020-as Budapesti Eukarisztikus Szentévre való felkészülésünknek. Szeretettel várunk mindenkit e szentmisére! Karácsony estéjén Isten emberré lett Mária igenjére, Jézus szavára hiszem és vallom, hogy az oltár körül összegyülő hívek és papok igenjére ugyanaz az Isten kenyérré lesz, Oltáriszentséggé, s mi egyszerű pásztorok vagy művelt bölcsek, szeretettel hódolhatunk a Világ Urának színe előtt! 
Gyertek, kezdjünk el együtt készülni gyermekeinkkel a három év múlva sorra kerülő nagy eseményre, a 2020-as Eukarisztikus Találkozóra! 
2017. január 2-án 17.00 órától, nagy szeretettel várunk Budapesten a Horvát Mihály tér, 7 szám alatt lévő Szent József templomba, hogy személyesen is kívánhassunk gyermekeinkkel áldott új esztendőt! 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A lelkiismeretünk Isten szava bennünk, és Isten sosem alszik bennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 1. csütörtök, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ha az ember tudva és akarva letér a szeretet útjáról

Ha az ember tudva és akarva letér a szeretet útjáról, a harag, a gyűlölködés, az önzés útjára lép, ha tudatosan elfordul a megismert jótól, akkor bűnt követ el.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube