Hova írja be Isten azt, hogy

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_bruce-lipton.jpgIsten nevébe ha adunk egy pohár vizet, azt a teremtőnk számon tartja, fölírja? De hova lesz felírva minden ember oly sok szava, jó és rósz tette? Talán pont a mi saját génjeinkbe, a DNS láncunk ki tudja mi mindent hordoz, tart számon? Mi az igazság? Az egyház a tudományos kérdéseket a tudósokra bízta, de azért jó látni, hogy világunk részei szépen összeérnek......

Az egyház régen tanítja, hogy a gondolataink, szavaink, tetteink visszahatnak ránk! Holnap olyan leszel, ahogyan ma élsz, viselkedsz!! Magamat formálom, építene a mindennapi feladataim becsületes végzésével! Bűneimmel saját magamat rombolom, pusztítom, küldöm a pálya melletti kispadra, örök kárhozatra!
Jó látni, hogy ezt az elméleti igazságot az orvostudomány, a genetika lassan körbejárja! Hiszem, hogy rengeteg izgalmas, csodálatos felfedezés vár az emberiségre! Az igazi nagy dolgok nem mögöttünk, hanem előttünk vannak, érdemes élni, tanulni, kutatni! Őszinte tisztelettel az előítélet mentes tudósok iránt,
Csaba t. 
Dr. Bruce Lipton: gondolataink megváltoztatják a genetikai kódunkat!
A közismert amerikai genetikus, Bruce Lipton szerint az ember saját gondolatai által képes arra, hogy minden betegségét meggyógyítsa.
Ez egyáltalán nem egy misztikus kijelentés, az igazság az, hogy a pszichológia eszközei által módosíthatjuk a genetikai kódunkat. Lipton szerint az ember egy úgynevezett bio-robot, amelyet a génekbe beleírt program irányít. A gének felelősek a fizikai jellemvonásokért, a karakterért, a temperamentumért, bizonyos betegségekre való hajlamért, és az élettartamért is. Sokan úgy vélik, hogy a genetikai kódot nem lehet megváltoztatni.
Bruce Lipton az 1980-as évekbeli kutatásaiban fordulóponthoz érkezett: a kísérletek során bebizonyosodott, hogy a sejtmembrán tulajdonképpen a sejt agyaként működik, és az érzelmek az elsődleges okai a betegségek kialakulásának.
A stressz, az étrend, a viselkedés, a méreganyagok, és más különböző tényezők aktiválják azokat a kémiai változásokat, amelyek a génműködést szabályozzák. Ezek az azonosító jegyek sokkal nagyobb mértékben felelősek a betegségek kialakulásáért, mint maguk a gének. Egy rákkutatás alapján kiderült, hogy a gének csupán 10%-ban felelősek a betegség kialakulásáért. Lipton szerint a külső tényezők felelősek a gének viselkedéséért, azok viselkedését is képesek megváltoztatni.
“Valójában egyáltalán nem találtam fel semmi újat. Sokan közületek biztosan ismeritek már a placebo hatást. A betegnek olyan gyógyszert adnak, amely a hatását tekintve semleges, de a páciens, mivel hisz benne, meggyógyul tőle. Elméletem szerint az ember a hit erejével befolyásolja a testében zajló folyamatokat, még molekuláris szinten is” – fogalmazott Lipton.
Bruce Lipton szerint a helyes étrend által is befolyásolhatjuk a génjeinket. Egy egereken végzett kísérlet során a domináns génre fektetett hangsúlyt, annak függvényében, hogy az illető egyed elhízott vagy sovány. Kialakított egy speciális étrendet az egerek számára, mely segítségével sikerült megakadályoznia, hogy az utódok elhízással kelljen küzdjenek. Ezáltal az élettartamot is sikerült meghosszabbítani. Lipton szerint azonban mégis a belső lényünk az, amely segítségével képesek vagyunk lényeges változást létrehozni.
Miért van az, hogy egyik ember rákos lesz, a másik meg nem? A szakértő szerint a probléma kialakulása elsősorban a stresszes életmódnak, az alacsony önértékelésnek, és a negatív gondolkodásnak köszönhető.
Az ember azért is tekinthető magasabb rendű lénynek, mivel gondolkodásával képes megváltoztatni testét, az elme által meg tudja gyógyítani önmagát, sőt mi több befolyásoló hatással lehet a genetikai állományára is.
A tudat használatával mindössze 5%-i, a tudatalatti által pedig 95%-os változás érhető el, ezért tudnak csak nagyon kevesen hatni fizikai állapotukra. Sokan próbálnak hinni ebben a dologban, de mégis mélyen legbelül a tudatalattijukban valójában nem hiszik el, hogy képesek meggyógyítani önmagukat.
Bruce Lipton szerint a hatékonyság növelése érdekében érdemes szakértőhöz fordulni, hogy a bennünk levő érzelmi és tudatalatti blokkokat fel tudjuk oldani.
www.filantropikum.com

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…a fiatalok sokszor és jó szemmel meglátják az álságokat, a képmutatást, a hamisságot. Ne engedjük el a kritikát a fülünk mellett, legyen ez önnevelési lehetőség számunkra. És bizony, ahogy mi, felnőttek sem vagyunk tökéletesek, belefér az is, hogy a fiatal téved, hibázik… – ettől ne essünk kétségbe.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 21. csütörtök, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 1/3

Isten nagy szeretettel megformálta, megteremtette az embert, és egyetlen gyümölcs elfogyasztása miatt haragosan kiűzte az Édenkertből? Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube