Az Úr imádsága

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_90595223_1750131485128708_3455215878696599552_n.jpgFerenc pápa felhívására, imáink gyógyító szeretettel ölelje át e sebzett földet, gyümölcsoltó Boldogasszony napján, március 25-én déli 12 órakor! Ferenc pápa arra kér, hogy mindenki ott ahol él, délben mondja el azt az imát mit magától Jézus Krisztustól tanultunk! Az időzónák változnak, így ma 24 órán keresztül a föld egy - egy pontján folyamatosan imádkozni fognak az emberek, így nagy szeretetfürdőben tisztára moshatjuk magunkat is, világunkat is....

Maradj otthon, a szobádban mondott imádat hallja az Úr, kérjük együtt Istentől e járvány megszűnését! Imádkozzunk, hogy ne haljanak meg azok akik életet adtak nekünk, akik oly sok szépre tanítottak, akiknek a dalait a tábortüzek mellett énekeltük, vagy akiknek a sportteljesítményeitől büszke örömmel tapsoltunk. Nagy öregeink, ha meghalnak, mindannyian árvák leszünk!!
Hívő vagy, nem vagy hívő most nem ez a fontos, gyere olvasd el e pár sort te is!
Kisebb testvéri szeretettel kérlek,
Csaba t.
Az Úr imádsága (Miatyánk)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod;legyen meg a te akaratod,amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;és bocsásd meg vétkeinket,miképpen mi is megbocsátunkaz ellenünk vétkezőknek;és ne vígy minket kísértésbe,de szabadíts meg a gonosztól!
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőségmindörökké.) Ámen.
Kép: A dévai gyerekek bezárva, mint a mag a hó alatt, mely kikeletre vár, szűk családi körben együtt imádkoznak világunk gyógyulásáért. A kép nem most készült!!!!

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sajnos, nagyon könnyű valakit rövidtávon szeretni, ajándékokkal, szép szavakkal elvarázsolni. Én úgy próbálom szeretni a gyermekeinket, hogy majd évek múltán is érezzék, hogy a szolgálatukra, a segítségükre voltam. Isten örök szeretettel szeret minket, és nekünk is a hosszútávú szeretetre, gyümölcstermésre kellene berendezkednünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 5. vasárnap, Vince napja van. Holnap Vilmos és Bíborka napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne félj....

Nekem, aki árva gyerekekkel foglalkozom, nagyon sokat jelent ez a történet, mert a Szent József-i értelemben vett apaságot gyakorlom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube