A játék a mozgás utáni vágy

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_90617820_1747005842107939_8904883036282159104_o.jpgA játék a mozgás utáni vágy ott van minden élőlényben! E hatalmas több tonnányi bálna nem a zsákmány utáni lendületében, nem is a menekülés félelmétől űzve szökik ily lendülettel ki az óceánból, hanem egyszerűen csak azért, mert jó mozogni, táncolni, a benne lévő képességeket kibontakoztatni, a lét határait feszegetni!!

A bezárt csendes világunkban fizikai, szellemi, lelki erőnlétedet folyamatosan vizsgáztathatod, fejlesztheted.... Ki hány fekvőtámaszt tud csinálni, ki ír szebb verset, vagy egy adott dalt ki ad jobban elő!! Fogalmazzunk meg olyan vetélkedőket, kihívásokat, melyeket akár egymástól távol, bezárt világunkban is végezhetünk! Arra születtünk, hogy határainkat ledöntve a magunk helyén emberkatedrálisok legyünk! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sajnos, nagyon könnyű valakit rövidtávon szeretni, ajándékokkal, szép szavakkal elvarázsolni. Én úgy próbálom szeretni a gyermekeinket, hogy majd évek múltán is érezzék, hogy a szolgálatukra, a segítségükre voltam. Isten örök szeretettel szeret minket, és nekünk is a hosszútávú szeretetre, gyümölcstermésre kellene berendezkednünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 5. vasárnap, Vince napja van. Holnap Vilmos és Bíborka napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne félj....

Nekem, aki árva gyerekekkel foglalkozom, nagyon sokat jelent ez a történet, mert a Szent József-i értelemben vett apaságot gyakorlom.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube