Digitális szentmisék...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_96418869_3206014459442778_5125395906966847488_o.jpgOlyan jó látni, hogy a digitális tér megtelt szentmisével.... egymást érik azok az oldalak, ahol Istent dicsérik!! Talán ha Jeruzsálemben nem tőr ki a keresztény üldözés, akkor hitükkel, kincseikkel a keresztények nem szaladtak volna szét a nagyvilágban és akkor ma nem ismernénk Krisztus drága tanítását! 

Ha nincs ez a vírus, templomaink fala mögött mind jobban fogyó híveinkkel misézgettünk volna csendesen, de így egy új, ismeretlen világba préselt bele bennünket a Koronavírus. 
Senki nem tudja, hogy mi fog ebből még kinőni, de bízok Teremtőnk gondviselő jóságában és hiszem, hogy egy tisztább, nyugodtabb, békésebb világ áll előttünk! Töltse el a szíveinket a remény, a bizalom! Isten nem hagyott el, és a megváltozott világban is velünk van atyai szeretettel! 
A remény oltárához készülve, 
Csaba t. 
Kép: Érsek atya misézik Gyulafehérváron

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szabad akaratot a létező legnagyobb erőnek tartom: dönthet az ember bármikor, bármilyen helyzetben a szeretet mellett, és sajnos a legnagyobb kényelemben, jólétben is dönthet a gyűlölet, a harag mellett. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 26. hétfő, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A döntés

Senki nem elkülönült sziget. Szavaink, életünk, tetteink, döntéseink, bűneink kihatnak a gyermekeinkre, az utódainkra és a környezetünkben élőkre is, ahogy a vízbe dobott kő hullámai is továbbgyűrűznek. Ez a természet rendje.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube