Gyertek imádkozzunk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_121256381_1768715449958960_8655878095492093329_o.jpgItt az ősz, virít a legelőn a gyönyörű bábakalács, legalábbis gyermekkorunkban így neveztük az őszi tanévkezdés hírnökét! Sajnos a tanévkezdő szentmisékkel én alaposan megkéstem, de ami késik, az nem múlik, és ezért  október 10-én, délután Szovátán, a Szent József otthonunk kápolnájában szeretnék együtt imádkozni a gyermekeinkkel, kollégáimmal, Isten áldását kérni az új tanévre! 

Október 11-én, vasárnap a teremiujfalusi otthonunk udvarán épült új kápolnában, - melyet szeretnénk ha az érsek atya Isten Irgalmasságának tiszteletére felszentelne, - akarok szentmisét bemutatni a gyermekeinkkel, kollégáimmal! 
Nagy szeretettel hívjuk a támogatókat, gyermekeink barátait a közös imádságra!  Gyertek imádkozzunk, kérjünk Istentől az erőt, egészséget, hogy az ilyen - olyan sárga, piros kód ne zárja be  a az iskolákat és a templomaink kapuját. 
Bizalommal, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube