A feladat...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_szoborkeszitokkel.jpgNem kell új dolgokat kitalálnunk! A mindennapi állapotbeli kötelességeink becsületes teljesítése a keskeny, meredek út, mely a mennyországba vezet!

Diák vagy? - Tanuljál, vezessen a megismerés utáni vágy! Sportoló vagy? - Eddzél, légy bajnok! Orvos vagy? - Gyógyíts, hadd áldják a te és a Teremtőd nevét! Szakács vagy? Főzzél, süssél finomabbnál finomabb ételeket, hogy mindenki a te főztödet dicsérje, kívánja! Megnősültél? -Szeresd kedves feleségedet, ajándékozd meg aranyos gyerekekkel, törődj drága családoddal!
Ilyen egyszerű, tegye mindenki a maga feladatát, azt amire vállalkozott, azt amit az élet kér tőle, és boldog lesz! Nem kell állandóan újratervezni az életet!
Tedd a dolgodat és egy percre se feledd, - bármi is vagy - szeret téged a Teremtőd, ezért te is: „Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből." Mt 22,36
Szeretettel, 
Csaba t.
Kép: A Máriafaragó ember szép Máriaszobrokat farag!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube