Beszámoló, 2oo9 augusztus 31.

ImageEgy pár szóban szeretnék beszámolni:

 

 

 

 

Kedves Testvérek!

Szerencsésen haza értem Svájcból, hol nagy nagy szeretettel fogadtak az ott élő magyar testvéreink. Jó volt velük együtt ünnepelni Szent István napját. Szent királyunk az ottani magyar Missziónak is a védszentje.
Isten kegyelméből a hétvégén megkereszteltük a kis Zsófikát, a szászvárosi Pityu nevelő bácsi és a Hajnika nevelő néni kislányát, imádkoztunk érte, hogy a már hosszú évek óta a nagycsaládunkhoz tartozó szüleinek nagyon jó, kedves, egészséges, szép gyereke legyen. 
Ugyancsak ezen a hétnek a végén volt Tarsoly Julcsinak  a lakodalma, egy hajdani önkéntesünk addig - addig segített, hogy végül is úgy döntött, hogy egy egész életen keresztül fogja szeretgetni egyik hajdani diákunkat. Szeretettel imádkoztunk érettük is. Isten áldása legyen a házasságukon, szerelmükön. Remélem néhány szép képpel majd ők is, meg a Zsófika szülei is meg fognak ajándékozni.
Most indulok Nagyszalontán keresztül Balasagyarmatra, hol a helyi fegyházban fogok egy előadást tartani. Szerdán hazafelé szeretnék megállni Gálospetri házunkban, hol egy nemrég kapott szép beszámoló szerint minden szépen folyik, de hát szeretném velük egyeztetni az új tanév kezdés minden gondját baját. 
Isten segedelmével szeretnék Gálospetriből Székelyföldre menni, hogy a hétvégi szép Tatárdombi rendezvényre való felkészülésbe be tudjak én is segíteni.
Szeretettel kérlek, hogy imádkozzatok érettem, hogy kisebb testvéri alázattal szolgálni tudjak,
Csaba t.