Egy vérszomjas oroszlán is tud hálás lenni

Ilyenkor az év végén, az ünnepek közelségében  tudatosul bennünk talán még jobban, hogy milyen sok jót és szépet kaptunk szeretteinktől, támogatóinktól.

 

Kedves Jótevőink, Támogatóink!
Ilyenkor az év végén, az ünnepek közelségében  tudatosul bennünk talán még jobban, hogy milyen sok jót és szépet kaptunk szeretteinktől, támogatóinktól. Mindannyiunk szívét eltölti a hála és a köszönet... az enyémet csordultig tölti a hála és az öröm, hogy annyi jót kaptam tőletek...Az irodában próbáltunk egy névsort össze állítani, de bele buktunk a felsorolásba. Vigasztaló tudni azt, hogy a jó Isten még azt is számon tartja, aki egy pohár vizet küld nekünk az Ő nevében.
Ebben a levélben különösen azoknak szeretném kifejezni a hálánkat, akik anonim módon adtak adományokat. Sajnos nagyon sokszor a bank is hozzá járul ehhez az anonimitáshoz, mert az átutalt pénzeknél nem mindig tünteti fel a feladó  elérhetőségét. Mivel nekik így nem tudjuk kifejezni a hálánkat, köszönetünket személyesen, ezért e kis filmmel szeretnénk kifejezni nekik a hálánkat. Egy kis oroszlánt egy család felnevelt szeretettel, majd nagylelkűen elengedték Afrika erdejében.
Egy év múlva elmentek, hogy meglátogassák. Sokan figyelmeztették őket, hogy egy év alatt biza sokat változhatott ez a fenevad, de ők mégis fegyver nélkül, bizalommal mentek, hogy találkozzanak az általuk felnevelt állattal.  A kis film ezt a találkozást mutatja be.  Nekem jó volt látni, hogy értelme van a szeretetnek, a jóságnak, hisz egy nagyra nőtt, vérszomjas oroszlán is emlékszik a jóra, a szépre, a gyöngédségre. Hiszem, hogy az adományaitok jóvoltából felnövő gyermekek, napról napra jobbak, igazabbak, tisztábbak lesznek, és így mindinkább felragyoghatnak Istenünk szép vonásai a mi társadalmunkban is. Végül is ez lenne a cél:
Szeretettel megszelídíteni, testvérré tenni mindenkit, kit Isten gondviselése e földre hozott.
Hálás szeretettel,
Csaba t.