2016. november 25. – Péntek

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_7737.JPGUram, én a sok világvégét hirdető mai hanggal ellentétben hiszek a Te általad meghirdetett szeretet végső győzelmében!! Sajnos a jóságra, irgalomra épülő Isten Országától még nagyon messze vagyunk, ezért én nyugodtan merek hosszú távú terveket szőni, gyermeket vállalni, gyümölcsfákat ültetni, házakat építeni, iskolákat alapítani! Érzem, látom a Te határozott kézzel vezeted a világot, emberek millióinak lelkiismeretén keresztül, szelíden, világformáló döntések születnek, alakul, formálódik minden körülöttünk!! Hiszem, hogy azt mit te, Teremtő Istenünk nagylelkűen elkezdtél, azt végtelen bölcsességgel, kifogyhatatlan irgalommal jóvégre is viszed!!
Az előttünk álló jövőben bízva, 
Csaba t. 
Kép: Az Érmihályfalvi napközi gyermekeivel, kiknek szeretnénk egy saját otthont építeni!
Abban az  időben  Jézus  a  következő  hasonlatot  mondta  tanítványainak:
„Nézzétek a fügefát és a többi fákat! Amikor látjátok, hogy már  hajtanak, tudjátok, hogy közel  van a nyár.  Ugyanígy ti is,  amikor látjátok,  hogy  mindez bekövetkezik,  tudjátok  meg,  hogy közel  van  az  Isten  országa.
Bizony, mondom nektek:  Nem múlik el  ez a nemzedék,  amíg mindez meg  nem történik. Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.”
Lk 21,29-33