2019. augusztus 10. – Szombat, Szent Lőrinc diakónus és vértanú

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_19szenabalakon.jpg"Aki nekem szolgál, azt becsülni fogja az Atya.”  Jn 12,26 ... és aki nem szolgál az Istennek arra mi vár?? Gondolom, hogy ugyanaz mi a tegnapi evangéliumban megismert balga szüzekre! Ők nem teljesítették a rájuk bízott feladatot és nem is engedik be a mennyei lakomára!! Isten ingyen szeret, de az Ő szeretetből életünkben szülessen gyümölcs, mert másképp a terméketlen fügefa sorsa a miénk lesz!! Ne álltassuk magunkat, az életnek ára van, ha meg akarjuk tartani, ha a gyermekeinknek, unokáinknak tovább akarjuk adni mindazt mi érték, akkor küzdenünk kell, s az Isten által ránk bízott feladatokat nap mint nap teljesítenünk kell!! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Evangélium
Abban az időben Jézus így beszélt tanítványaihoz: „Bizony, bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban elhal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki gyűlöli életét ebben a világban, az megmenti azt az örök életre. Aki nekem szolgál, kövessen engem, és ahol én vagyok, ott lesz a szolgám is. Aki nekem szolgál, azt becsülni fogja az Atya.”  
Jn 12,24–26

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minek igyak én pocsolyából, ha van kristálytiszta forrás. A babonák ártalmatlannak látszó praktikái a legtöbb esetben az „előszobái” az okkult ideológiáknak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 16. hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Egy nappal közelebb a mennyországhoz

Azt szoktam mondani, mikor egy nap eltelik: egy nappal közelebb a mennyország. Fontos, hogy növekedjünk, továbblépjünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube