Bővebben: Pálinkás Józsefet választották az MTA új elnökévéPálinkás József, a Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karának dékánja lett az MTA elnöke. Beszédében hangsúlyozta, hogy elsősorban a mezőgazdaság, az élelmiszertermelés, az élelmiszerbiztonság, a gyógyszeripar, a géntechnológia, vagy az éghajlatváltozás területére kell odafigyelni.


Bővebben: Szegénységi kockázatot jelent a gyermekáldásGyermekvállalásból elégtelenre teljesít Magyarország. A születésszám folyamatos visszaesése nagyrészt a házasodási kedv gyengülésével magyarázható - mutatott rá Vukovich Gabriella, a KSH főmunkatársa a népesedési világnap alkalmából tartott tegnapi háttérbeszélgetésen.

Magyarországon 90-95 ezer körül van évente a szüléseknek a száma, de ahhoz, hogy a nemzet fennmaradjon, 130-140 ezer szülésnek kellene történnie - mondta Szabó István, a Magyar Nőorvos Társaság és a Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium elnöke csütörtöki kecskeméti sajtótájékoztatóján.

Bővebben: Anyák Napján kezdődik a Születések HeteIdén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete országos rendezvénysorozat május 7 és 13. között. A program 57 település, 154 helyszínén több mint 900 eseményt ölel majd fel, s közel 400 előadó tart a szüléssel, születéssel kapcsolatos előadást, filmvetítést, kerekasztal-beszélgetést, műhelyt és egyéb programot.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube