Rád is szükség van!!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_Csksomlyi-kegytemplom-oltra-2.jpgRendezőtoborzó a csíksomlyói pápalátogatásra

Mint ismeretes, történelmi esemény helyszíne lesz a csíksomlyói kegyhely: Ferenc pápa, Krisztus földi helytartója jön el hozzánk, hogy látogatásával megszentelje azt a helyet és hitet, amit őseink számunkra megőriztek, és amit nekünk is tovább kell adnunk az utánunk jövő generáció számára.
Ahhoz, hogy történelmi szerepe és lelki vonatkozásai érvényesülhessenek, a pápalátogatás körültekintő, nagyon alapos előkészületet igényel. A rendkívül nagy érdeklődés, a zarándokok várható nagy száma és a szervezés összetett volta azt diktálja, hogy a hivatalos szervek által nyújtott segítség mellett mi, csíksomlyói ferencesek az önkéntesek segítségét is kérjük Ferenc pápa látogatásának zökkenőmentes megszervezéséhez.
Ezért arra kérünk minden jóakaratú, segítőkész embert, aki szívügyének érzi a pápalátogatást, és tevőlegesen is részt szeretne venni annak megszervezésében, hogy a majdani mozgósítás érdekében regisztráljon, azaz jelezze szándékát az önkéntesek munkáját szervező bizottságnál április 10.- ig a név, a telefonszám és a helységnév megadásával a következő elérhetőségek valamelyikén lehet:
▪ András Mihály: 0741347377
▪ Márkos László: 0743426775
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Segítőkészségüket előre köszönjük! Áldozatvállalásukért legyen jutalmuk a Csíksomlyói Segítő Szűz Mária oltalmazó, irgalmas szeretete!

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 18. csütörtök, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nőnek lenni...

Nőnek lenni nem lehetett könnyű abban a korban amiatt sem, mert ha a falu népe, a közösség megorrolt valakire, könnyen ráfoghatták, hogy boszorkány.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube