Ezek az arcok teljesen új szintre vitték a tűzifapakolást

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_581724112ea7b__605.jpgIsten - a teremtés könyve szerint - alkotott, dolgozott és a nap végén gyönyörködve megpihent munkája után! Teremtőnk szeretne megajándékozni bennünket is a jól végzett munka tiszta, semmihez nem fogható örömével, a szépen, becsületesen elvégzett munkánkban való gyönyörködés örömével!

Jön a tél, rakosgassuk a hasábfákat és lám - lám, ezzel az egyszerű kétkezi munkával, egy kis találékonysággal mennyi szépséget, játékos ragyogást hozhatunk életünkbe, házainkba.  
Adná az Isten, hogy minden tettünkben, munkánkban, de akár a szavainkban, mozdulatainkban, - mindenben minek születéséhez közünk van - ott ragyogjon a pajkos játékosság, a végtelen szépség keresésének a vágya! A rendezett szépség, Istenünk gyönyörű arcát sejteti a szeretet útján bandukoló emberrel...
Szeretettel, 
Csaba t. 
Ezek az arcok teljesen új szintre vitték a tűzifapakolást
Összehordott, aprított fahasábok egy kupacban – a legtöbbünknek ezt jelenti a tűzifatárolás, de nem ezeknek a megszállottaknak, akik művészi szintre tolták fel a témát.
Eddig nem hittük volna, hogy a mezei fapakolást is lehet művészien kivitelezni – a hangsúly pedig az eddig-en van.
Fényképeket itt megnézheti

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A gyerekkori barátaim kérdezték, mit jelent az, hogy vallásos vagyok, Istennel élem az életemet. Azt válaszoltam nekik: „Tudjátok, amíg távol álltam a kereszténységtől, azt éreztem, hogy egy nagy, sötét erdőben járok, ahol a fák között mindenféle rémisztő, irtózatos dolgok léteznek: vadállatok, haramiák, csapdák, kiszámíthatatlan csapások… Látom őket, és félek, mert bármi megtörténhet velem. Kiszolgáltatottnak éreztem magamat.” Vallásos emberként, élő hittel most azt érzem, hogy ugyanabban a rettenetes erdőben járok, ugyanazok a fák között, ugyanolyan veszélyek leselkednek rám, de nem félek, mert fogom a mennyei Atya kezét. Biztonságban érzem magam, mert az én Apukám a világon a legerősebb, a legjobb, gondomat viseli, törődik velem. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 12. szerda, Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Gondviselés csodája

A méltatlan egyházi személyek bűnei jogos felháborodást keltettek sokakban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube