Szomorú hír a dévai kórházban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_spital-deva.jpgSzomorú hír, a dévai kórházat és annak minden alkalmazottját (több mint 1000 ember dolgozik a megyei központi kórházban), a betegekkel együtt 14 napra karanténba teszik! Sajnos több orvos is különféle osztályokról megbetegedett és a különféle betegségekben szenvedő emberek is elkapták, így a román újságíró szerint a fertőzöttek közül többen el is hunytak!

Számunkra ez nagyon rósz hír, mert a kórházi személyzet mostanig a városban szabadon járt - kelt! Reméljük, hogy a betegség bent marad a kórház falai között! Sajnos a Dévai kórház a harmadik nagy egészségügyi intézmény Romániában, melyben többen elkapták a vírust és így maga az egészségügyi intézmény is karantén alá került!!
Imádkozzunk világunk testi, lelki gyógyulásáért, 
Csaba t.

Teljes cikk itt olvasható

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube