FELHÍVÁS - Millió lépés az iskoládért!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_Csatlakozz1molepes.jpgMOZOGJ, és nyerj 1 millió forintot a sulidnak!

Hamarosan startol a MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT versenyünk!

Gondoltad volna, hogy egy kis mozgással nemcsak magadnak, de az iskoládnak is jót tehetsz? A Millió lépés az életért program keretében egy különleges kihívás, amelyben magyarországi iskolák versenyeznek egymással 11 héten keresztül.
Hogyan? Mozgással!
Minél többen gyűjtitek a lépéseket iskolátok számára, annál nagyobb az esély, hogy a sulitok megnyerje a 100 x 1 millió forint egyikét, amiből sporteszközöket vásárolhat magának. 
Töltsd le az app-ot, és tedd meg az első lépést!
Focizol, úszol vagy táncolsz? Szuper! 
A MillióLépés mobilapplikáció 60-féle mozgásformát képes átalakítani lépésszámokká. 
Az app ingyenesen letölthető. A regisztrációt követően 77 napos virtuális utazáson veszel részt a Millió lépés programban. 
Naponta „Tudtad-e?” üzeneteket osztunk meg veled a mozgásról és az egészség megőrzéséről.
Virtuálisan bejárhatod az Országos Kékkör útvonalát,megismerve a legszebb hazai látnivalókat.
Minden héten más-más ismert sportoló, művész, híres ember vagy szervátültetett inspirál a mozgásra.
Tavaly már 6500 embert ösztönöztünk aktív mozgásra, akik 10 hét alatt összesen 1,5 milliárd lépést tettek meg. A rendszeres mozgás mellett számos fontos ismeretre tettek szert a szív- és érrendszeri betegségek felismeréséről és megelőzéséről. 
Hogyan vehetsz részt a programban?
A regisztrációt csak az applikáción keresztül lehet elvégezni. Add meg a nevedet, az email címedet és egy jelszót, illetve válassz egy becenevet, amit feltüntetünk majd a mindenki által látható eredmény-táblákban. Ezen kívül válassz egy ligát, majd add meg a nemedet, életkorodat és a megyédet, hogy részt vehessél az ezen kategóriák szerint is létrehozott egyedi versenyekben.
A regisztráció ingyenes, de lehetőséged van a nehéz körülmények között élő szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel. Végül pedig fogadd el az Adatkezelési feltételeket. Kérjük feltétlen ügyelj arra, hogy a regisztrációnál felesleges szóközök ne legyenek az e-mail címed előtt és után! 
Bövebben itt olvashat:
www.milliolepes.hu