EGYÉB SPORTOKERDÉLYI GODAKO ÖKÖLVÍVÓ SPORTKLUBÖKÖLVÍVÁS

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_boksz-utanpotlas0402.jpegTizenegy sportolóval vett részt, 10 érmet gyűjtött a gyergyószentmiklósi székhelyű Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub az egyik legfontosabb magyarországi versenyen. Tallósi Tímea, Tallósi Vanessza és Búzás Róbert aranyérmes lett. Kiválóan teljesítettek az Utánpótlás Magyar Kupán 

Ökölvívó Sportklub Immár több éve a magyarországi ökölvívó utánpótlás élmezőnyéhez tartozik az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub, és ez idén is folytatódik. Ahol csak megjelennek ott mindig érmek garmadáját gyűjtik és most, az Utánpótlás Magyar Kupán is így történt. Huszár Árpád vezetőedző tanítványai három aranyérmet, két ezüstöt, öt bronzot és egy 5. helyezést értek el a Pécsen megrendezett rangos viadalon, ahol 365 sportoló indult. Csapatként (az összes eredményt összevetve) pedig 75 egyesület közül a negyedik legeredményesebb lett az EGÖSK – Felcsút SK. 
Amint Huszár Árpád elmondta, HIRDETÉS Tallósi Tímea (serdülő korosztály, 48 kg.) első éves serdülő sportolóként, élete első nagy versenyén szerepelve lett bajnok a Szabó Lara ellen megnyert döntőt követően. Nővére, Tallósi Vanessza (junior, 60 kg.) immár harmadik alkalommal nyerte meg sorozatban az Utánpótlás Magyar Kupa aranyérmét. 
A korábbi két alkalommal még a serdülő korosztályban állhatott a dobogó legfelső fokára, most pedig első éves juniorként érte el ezt, miután a döntőben legyőzte Németh Franciskát. Vanessza egy különdíjat is átvehetett, a szakemberek értékelése szerint ez a döntő mérkőzés volt a legjobb színvonalú összecsapás a saját kategóriájának mezőnyében. 
Búzás Róbert (junior, 60 kg.) az Utánpótlás Magyar Kupa teljes időszaka alatt kiválóan teljesített a ringben, négy mérkőzésen győzött. A fináléban a jóval tapasztaltabb, magyar bajnoki címvédő és EB résztvevő Brázovics Tamást győzte le. 
A versenyen Srof Kevin (serdülő, 42 kg.) és Bakos Brigitta (serdülő, 44 kg.) ezüstérmet szereztek, Szőcs Karád (U12, 38 kg.), Szabó Zalán (U12, 40 kg.), Csiki Máté (serdülő 48 kg.), Nagy Adorján (serdülő 50 kg.) és Bogyor Dávid (junior 66 kg.) bronzéremmel térhettek haza, míg Fazakas István (junior 57 kg.) 
5. helyezettként zárt ezúttal. Az EGÖSK vezetőedzője Huszár Árpád, segédedzők: Huszár Dávid és Máthé István.