Ima a békéért a Szűzanyával kilenc napon át

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_szuzmaria22.jpgKedves Testvérek! Szeretnélek tájékoztatni benneteket arról, bár bizonyára már többektekhez eljutott már, hogy a Szűzanya Marija Pavlovic látnok által, 2024. június 15-én a következőt kérte, amelyet az alábbiak szerint tettek közzé:

 
Ma este a Szűzanya jelenésekor Marija látnok által a Szűzanya meghívott bennünket, hogy holnaptól (2024. június 16.) minden este 22 órakor imádkozzuk a rózsafüzért a Jelenések hegyén, a Szűzanya szobornál 9 napon át, a Béke Királynője ünnepéig. A Szűzanya minden este 23:30-kor fog megjelenni. A Szűzanya azt mondta, hogy ebben a kilencedben imádkozzunk a világ békéjéért. Gyertek válaszoljunk a Szűzanya hívására. 2024. június 15.
2024. június 16. 1. nap
A Jelenések hegyén az imádság 22:00-23:35-ig tartott. Marija látnok elkezdett imádkozni (7 Miatyánk, 7 Üdvözlégy, 7 Dicsőség) a Szűzanyára várva. Eközben megjelent a Szűzanya. A jelenés kb. 7 percig tartott. Marija csak annyit mondott, hogy a Szűzanya imádkozott szívünk szándékaiért, megköszönte imáinkat és áldozatainkat. Minden jelenlévőt édesanyai áldásban részesített arámi nyelven. Azt kérte, hogy holnap is legyünk ott a Jelenések hegyén/itthon a képernyők előtt, imádkozva.
2024. június 17. 2. nap
Az imádság 22:10 kezdődött és 23:30 után ért véget. A jelenés 6 percig tartott. A jelenés után elimádkozták a Magnificat-ot, majd ezt követően Marija azt mondta, hogy a Szűzanya ma este is eljött és sokkal boldogabb volt, mint tegnap, mert többen meghallották felhívást a békéért való imára, így sokan jöttek fel a Jelenések hegyére imádkozni. A Szűzanya ismét az anyanyelvén, arámul imádkozott felettük, a jelenlévők szívének szándékaiért. Marija megkérte a Szűzanyát, hogy járjon közben a szándékainkért Fiánál, Jézusnál, a Világ királyánál. Még egyszer imádkozott felettük, megáldotta őket, majd elment.
2024. június 18. 3. nap
Marija látnok a jelenés előtt elmondta, hogy a szívünk szándékait átadja a Szűzanyának és megkéri, hogy járjon közben értünk Szent Fiánál.
A jelenés 23:33-kor kezdődött és kb. 5 percig tartott. A jelenés után Marija látnok a következőket mondta:
"Ma este a Szűzanya megköszönte nekünk, hogy eljöttünk, és arra kért bennünket, hogy még nagyobb számban jöjjünk imádkozni. A jelenés ideje alatt azért imádkozott, hogy béke legyen a szívünkben, a családjainkban és az egész világon. Mindannyiunkat megáldott, majd az anyanyelvén, arámul imádkozott. Ma van harmadik napja, hogy a Szűzanya arámi nyelven imádkozott. Eddig ilyen nem történt. A Szűzanya megáldott minket, és elment a mennybe."
Szeretettel hívlak benneteket, hogy a Marytv-n keresztül, amely élőben közvetíti az imát, kapcsolódjunk be, válaszoljunk a Szűzanya hívására.
A mai naptól kezdve magyar fordítás is lesz, amelybe a Facebook-on keresztül lehet bekapcsolódni, az alábbi link segítségével
Szeretettel és imával:
Andrea