Bővebben: A szaléziak magyarországi letelepedésének 100. évfordulója kapcsán pályázatot hirdet a Szent István Magyar Szalézi Tartomány a jubileumi év logójának elkészítésére.

Mária, Jézus Szent Anyja

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZÉPIRODALMI,  KÉPZŐ-, ÉS FOTÓMŰVÉSZETI ALKOTÁSOK KIÁLLÍTÁSÁRA

Bővebben: Tovább pályázhatnak a diákok számítógép-vásárlási támogatásraFolytatódik a diákok számítógép-vásárlásának támogatására létrehozott Euro 200 program, annak ellenére, hogy a kormány korábban felfüggesztette azt – jelentette be csütörtökön Robert Lorentzo, az oktatási tárca szóvivője. Lorentzo szerint a program segítségével mintegy 25 ezer diák juthat új számítógéphez.

Bővebben: Versenyfelhívás„A CSODASZARVAS NYOMÁBAN"  -  X. ORSZÁGOS ROVÁSÍRÁSVERSENY

„Égi ige, régi rege, erős fényben Isten ege

E jelekkel óvjunk szépet, tiszta szavú, ősi népet"

Rovás Himnusz - Szőke István Attila 

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/olaszorszagban-taboroztak-a-gyerekek/thumbs/p8200131.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/olaszorszagban-taboroztak-a-gyerekek/thumbs/p8200131.jpg

Bővebben: Szent Pál  évében pályázatÖrömmel írhatom le, hogy a Szent Ferenc Alapítvány házaiban lakó fiatalok közül 20-an újból mehetnek a nyáron augusztus 15-30 között táborozni Olaszországba.

Generali számítógép adományozási lehetőség 2009 januárjában is.

P á l y á z a t o t hirdetünk (főképp rajzolt és festett) képzőművészeti alkotások készítésére, általános iskolák részére.

Szép zölddel béborult, virágokkal újult jó illatú föld tája

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen más lett volna az emberiség története, ha Pilátus, Heródes és a többiek azt mondták volna Jézus keresztre feszítése előtt néhány nappal, virágvasárnapján: „Jól beszélsz, Mester! Próbáljuk ki, amit mondasz! Induljunk el a Te utadon! Lássuk, mi sül ki belőle!” Jézus vértelen halála nélkül is elindulhatott volna egy új világ alapjainak megépítése. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 23. péntek, Bence napja van. Holnap Bertalan napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Azt szeretném...

Azt szeretném, hogy én magam is, az egyházközségem is, a gyerekeim is, de az Egyházam is sokkal, de sokkal jobbak legyünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube