Meghívó a Déva-Vár-Körre

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Devai_pillanatkepek/viewsize/402_b.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Devai_pillanatkepek/viewsize/402_b.jpg

Déva-Vár-KörMájusban a Déva-Vár-Körök 2010. május 9. és 30.  napján (mindig vasárnap), 16.00 és 18.00 óra között  kerülnek megrendezésre új helyszínen a Dévai Szent Ferenc Alapítvány irodájában (Budapest XI., Ulászló utca 25., a Kosztolányi Dezső térnél. A kaputelefonra az alapítvány ki van írva.)


" A Szent Ferenc Alapítvány keretében nagyon sokan szövetséget kötöttünk szeretetből, bizalommal az élet szolgálatára. Alapítványunkat 1993-ban hoztuk létre Erdélyben, 2002-ben Magyarországon. Isten kegyelmét szüntelenül érezzük, mert újabb és újabb feladatot bízott ránk, és mindig küldött társakat is, anyagi segítséget is, hogy az élet szolgálatát eredményesen tudjuk végezni. Jelenleg közel másfél ezer gyermeket nevelünk negyven helységben, szeretettel. Azt szeretnénk, ha a bajba jutott és tőlünk segítséget kérő gyermekek, fiatalok, szépen kibontakoznának, felnőnének, hogy felelős apák, anyák, becsületes állampolgárok, jókedvű, életerős, Istent és embert szerető, tisztelő felnőttek legyenek, akik akár "a jég hátán" is megállják a helyüket, eltartják családjukat."
Csaba testvér
Egyre többen leszünk azok, akiket összehozott a jóakarat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Dévai Gyermekotthon és intézményeinek megsegítésére. Az elmúlt két év sokunk számára bizonyította, hogy szükség van Magyarországon egy találkozóhelyre, ahol a jó szándékot, a jó ötleteket, a tettvágyat össze lehetne gyűjteni és ahol lehetőség nyílik a tapasztalatok és élmények megosztására, az adomány- és önkéntes akciók megszervezésére.
A Déva-Vár-Kör következő találkozóira mindenkit nagy szeretettel várunk, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája, a gyermekek iránt; mindenkit, aki szeretné az Alapítványt bármilyen módon támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével.
Májusban a Déva-Vár-Körök 2010. május 9. és 30.  napján (mindig vasárnap), 16.00 és 18.00 óra között  kerülnek megrendezésre új helyszínen a Dévai Szent Ferenc Alapítvány irodájában (Budapest XI., Ulászló utca 25., a Kosztolányi Dezső térnél. A kaputelefonra az alapítvány ki van írva.)
Mindenkit valamennyi találkozóra nagy szeretettel várunk.
Dévai Szent Ferenc Alapítvány