Bővebben: A mindenre jó citromfűA hideg, téli időszak kezdete előtt a legtöbben igyekeznek valamilyen természetes immunrendszer-erősítőt a szervezetünkbe juttatni.


Bővebben: A mozgás és a testtartásMit tegyünk annak érdekében, hogy mozgás közben kezeinket ne ide-oda himbáljuk, hogy ne járjunk zsebre dugott kézzel és újainkkal ne ütögessük idegesen az asztal felületét?


Bővebben: Hogyan teleltessük kaktuszainkat?A kaktuszok többsége igényli a téli pihenőt. Több faj csak akkor virágzik nyáron, ha télen pihenhet. Ráadásul ideális körülmények közt. Igyekszem egy általános módszert leírni, hogyan lehet teleltetni a kaktuszokat. Azonban mint az élet minden területén itt is léteznek kivételek.

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Szent/Szentek/ferenc_logo.png
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Szent/Szentek/ferenc_logo.png

Bővebben: SZENT FERENC VÉGRENDELETESzent Ferenc Követői vagyunk, a tanév kezdés előtt jó elolvasni Szent Ferenc végrendeletét.

Szeretettel,

Cs.t.

Bővebben: Piros ribizli, ajándék a szervezetnekA piaci bevásárlókörút alkalmával minden bizonnyal kérdőjeleket lövellő szemekkel nézne ránk az árus, ha standjánál „Ribes Rubrumot" kérnénk tőle.


Bővebben: Nevess az egészségedért! - A mosolygás erősíti az immunrendszertMi lehet az, ami enyhíti az autoimmun betegségek tüneteit, csökkenti a fájdalmat, javítja a véráramlást és még magabiztos fellépést is kölcsönöz? Az igazi, szép mosoly és a nevetés! Számos kísérlet bizonyította a nevetés pozitív élettani hatásait, amelyeknek ma már a rendezetlenebb fogak sem jelenthetnek akadályt.

Bővebben: Cseresznye, te csodás!A nyári gyümölcsök sorát a cseresznye nyitja meg. Május végén, június elején a korai fajta ágain már pirosan csüngnek a termések. Idényben a nyers gyümölcs rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, és a konyhai felhasználása is sokoldalú.

Bővebben: Májusi hideg a fagyosszentek puttonyábanA mondás szerint a májusi eső aranyat ér. A szokatlanul hűvös májust és a szürke, hosszú esős napokat melyik népi időjárásjóslások jelezhették előre? Ritkán hallott névnapokra bukkanunk, ha a májusi népi hiedelmeket olvasgatjuk. Flórián, Pongrác, Szervác, Bonifác és Orbán ünnepli pünkösd havában a névnapját.

Bővebben: Lelassul az agyunk, ha nem iszunk elegetNehezíti a gondolkodást az, ha zsugorodik az agy szürkeállománya. Erre akkor nagy a veszély, ha napközben nem fogyasztunk elég folyadékot.


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A lelkiismeretünk szavát kell állandóan, figyelmesen és érzékenyen kutatnunk, mely által Isten minden embert hívogat a szépre, az igazra, figyelembe véve az adott ember életkörülményeit, vallását, neveltetését, népének és családjának hagyományait. Igaz meggyőződésünkből származó tetteink mutatják meg, hogy életünkkel, emberi kapcsolatainkkal Jézust szolgáljuk-e, akár anélkül is, hogy Jézusról egyáltalán hallottunk volna. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 28. szerda, Simon és Szimonetta napja van. Holnap Nárcisz napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tetteink következményei

Nem Isten az, aki bünteti az ártatlan utódokat – mi magunk tesszük ezt, ha nem vállaljuk becsületesen apai-anyai hivatásunkat, szeretetlenek, önzőek, figyelmetlenek vagyunk, rossz példát mutatunk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube