Tegyük széppé, színessé világunkat...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6863.jpgSzép májusi napsütésben a diófa árnyékában gyerekeink dolgoznak. Van megrendelés és ők alkotnak, festenek készítik a szebbnél szebb Falapokat! 

Tegyük széppé, színessé világunkat, a szeretet, a figyelmesség kis kézjegyeivel szenteljük meg otthonainkat. Minden egyes gyermekrajz egyfelől egy palackposta, egy tenyérnyi falapba zárt kedves üzenet, de ugyanakkor egy szívből jövő gyermeki hitvallás is, egy szép, tarka nem csak megfestett, de kezünk közül születő új világban.
Mindenkit szeretettel biztatok, hogy rendeljen a vírus által bezárt gyerekeink szép kézimunkájából! Te gazdagabb leszel egy jó cselekedettel, melynek tanúja e gyönyörű gyermeki alkotás, a gyerekeink meg megtanulnak szépen, hasznos munkával, tisztességes pénzt keresni! 
Szeretettel,  
Csaba t

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat. Történelmi szemlélet szükséges, hogy azt is lássuk, honnan jöttünk: milyen óriási távot tett meg az ember ezen a földön. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 29. kedd, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírásból tudjuk

A Szentírásból tudjuk, hogy Mária János házában élt. Az is tény, hogy Mária hamarabb halt meg, mint Szent János, aki nem írt arról, hol van Jézus anyja eltemetve. Ez a hallgatás egyben egy kijelentés is lehet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube