Tegyük széppé, színessé világunkat...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6863.jpgSzép májusi napsütésben a diófa árnyékában gyerekeink dolgoznak. Van megrendelés és ők alkotnak, festenek készítik a szebbnél szebb Falapokat! 

Tegyük széppé, színessé világunkat, a szeretet, a figyelmesség kis kézjegyeivel szenteljük meg otthonainkat. Minden egyes gyermekrajz egyfelől egy palackposta, egy tenyérnyi falapba zárt kedves üzenet, de ugyanakkor egy szívből jövő gyermeki hitvallás is, egy szép, tarka nem csak megfestett, de kezünk közül születő új világban.
Mindenkit szeretettel biztatok, hogy rendeljen a vírus által bezárt gyerekeink szép kézimunkájából! Te gazdagabb leszel egy jó cselekedettel, melynek tanúja e gyönyörű gyermeki alkotás, a gyerekeink meg megtanulnak szépen, hasznos munkával, tisztességes pénzt keresni! 
Szeretettel,  
Csaba t

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube