Békésről kaptak adományt a gyergyószentmiklósi gyerekotthon lakói

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_bekesi_adomany_gyerekotthonnak19.jpgTartós élelmiszert, édességet és gyümölcslevet hoztak mikulásra Gyergyószentmiklós testvértelepüléséről, Békés városból, a Szent Anna Otthon lakóinak. 

2011 óta, évente több alkalommal is Gyergyószentmiklósra látogat az a Békés városi baráti társaság, amely felvállalta, hogy a testvértelepülésen rendszeresen összegyűjtik azokat az adományokat, amelyeket az ottani lakosság felajánl a dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyerekotthonnak. A Szent Miklós-napi ünnepre több kilogramm száraztésztát, szaloncukrot, valamint 140 liter gyümölcslevet hoztak.
Jelenleg 42 gyerek nevelkedik az otthonban, szinte minden korosztályban. 
 A mostani szállítmány mellett az augusztus 20. kenyérünnepen összegyűlt adományt is az otthon számára ajánlották fel a Békés városiak. Ebből az összegből háztartási gépeket vásároltak a gyerekotthonba. 
www.szekelyhon.ro
Fotó: Hegyi Zsuzsánna

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A boldogságra vezető út köveire kellene rámutatnunk. Az az ember boldog, aki igazán, tiszta szívvel tud szeretni. Az az ember boldog, aki tiszta szívvel meg tud bocsátani. Az az ember boldog, aki tiszta szívvel és örömmel tud nagylelkű lenni, és bölcsen tud dönteni. Ha a gyerekeinknek ezt az utat megmutatnánk, talán könnyebben rájönnének arra, hogy az »igen«, amit a szeretet útján megfogadunk, akár a házasságban, akár a papságban, az a boldogságra vezető út fontos mérföldköve.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 6. szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Szent Ferenctől kérdezték

Szent Ferenctől kérdezték egyszer, hogy kinek akar szolgálni: az úrnak vagy az alattvalónak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube