A 11. tanévkezdés Gyulafehérváron

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20150830_152938.jpgKedves Csaba testvér, kedves barátaink, támogatóink !

Gyulafehérváron elkezdtük a tizenegyedik tanévünket. Itt a szórványban ez nagy dolognak számít...talán kissé olyan, mint a szép magas székelyföldi hegyekben jó bórt készíteni. Eléggé körülményes,de nem lehetetlen. 

 

Próbáljuk minél családiasabbá tenni gyerekeink helyzetét, azt szeretném ha minden egyes gyerekünk tényleg otthon érezné magát, a magukénak éreznék a házat, iskolát, templomot egész környezetüket. Ezért szeretném megköszönni minden jóakaratú ember segítségét aki akár egy jó szó, egy biztatás erejéig is betért hozzánk. Hála Istennek volt benne részünk a nyár folyamán. Voltak látogatóban kereszt-szülők, barátok, támogatók, akik segítségéével, nem csak hogy szép ünnepekben, táborokban, kellemes együttlétekben volt részünk, hanem sikerült a házat is szépen rendbe rakni, felkészíteni az úgy tanévre. Hálás szívvel köszönöm és kérem a jó Isten áldását mindazokra akik szeretettel gondolnak ránk !!! Így örömmel mondhatom el, hogy minden eszközünk meg van ahhoz, hogy a szép tiszta környezetben, teljesen hivatalosan, hiszen minden engedélyünk, mindenik gyerekünk papírja rendben van, tudatosan vállalni tudjuk mindennapi feladatainkat. Ezért külön köszönöm a közvetlen munkatársaim munkáját és megértését, de nagyon hálás vagyok a dévai iroda minden egyes tagjának a munkájáért, segítségéért !!!
A továbbiakban is szeretettel kérem Csaba testvér biztatását, segítségét, kérem a kedves ismerősök, barátok, tanárok, kollégák mellénk állását, hogy minden gyermekünk önfeledt, boldog gyerekkort élhessen és közben felelősség-teljes jóakaratú, jó keresztény felnőttekké, jó szaktudású emberekké válhassanak Istenünk dicsőségére, nemzetünk javára !!!
Hálás szívvel: 
Laci

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha egy labirintusban bolyongunk, nagyon fontos, hogy odakiabáljuk a többieknek, merre van a kivezető út. Én meg vagyok győződve arról, hogy bár vannak más kiutak is, de az Egyházunk által mutatott út biztosan elvezet az örök életre. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 29. csütörtök, Nárcisz napja van. Holnap Alfonz napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Döntéseink

Szent Ferenc nyolcszáz évvel ezelőtt élt, és áldjuk emlékét. Az a gátlástalan osztályharc, amit Marx és Lenin szabadított ránk, még ma is szedi áldozatait.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube