A 11. tanévkezdés Gyulafehérváron

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20150830_152938.jpgKedves Csaba testvér, kedves barátaink, támogatóink !

Gyulafehérváron elkezdtük a tizenegyedik tanévünket. Itt a szórványban ez nagy dolognak számít...talán kissé olyan, mint a szép magas székelyföldi hegyekben jó bórt készíteni. Eléggé körülményes,de nem lehetetlen. 

 

Próbáljuk minél családiasabbá tenni gyerekeink helyzetét, azt szeretném ha minden egyes gyerekünk tényleg otthon érezné magát, a magukénak éreznék a házat, iskolát, templomot egész környezetüket. Ezért szeretném megköszönni minden jóakaratú ember segítségét aki akár egy jó szó, egy biztatás erejéig is betért hozzánk. Hála Istennek volt benne részünk a nyár folyamán. Voltak látogatóban kereszt-szülők, barátok, támogatók, akik segítségéével, nem csak hogy szép ünnepekben, táborokban, kellemes együttlétekben volt részünk, hanem sikerült a házat is szépen rendbe rakni, felkészíteni az úgy tanévre. Hálás szívvel köszönöm és kérem a jó Isten áldását mindazokra akik szeretettel gondolnak ránk !!! Így örömmel mondhatom el, hogy minden eszközünk meg van ahhoz, hogy a szép tiszta környezetben, teljesen hivatalosan, hiszen minden engedélyünk, mindenik gyerekünk papírja rendben van, tudatosan vállalni tudjuk mindennapi feladatainkat. Ezért külön köszönöm a közvetlen munkatársaim munkáját és megértését, de nagyon hálás vagyok a dévai iroda minden egyes tagjának a munkájáért, segítségéért !!!
A továbbiakban is szeretettel kérem Csaba testvér biztatását, segítségét, kérem a kedves ismerősök, barátok, tanárok, kollégák mellénk állását, hogy minden gyermekünk önfeledt, boldog gyerekkort élhessen és közben felelősség-teljes jóakaratú, jó keresztény felnőttekké, jó szaktudású emberekké válhassanak Istenünk dicsőségére, nemzetünk javára !!!
Hálás szívvel: 
Laci

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten miért tűri a sok gonoszságot a földön? Ezt a kérdést sok irányból meg lehet közelíteni: egy édesanya miért tűri, hogy a gyerekei kocolódjanak?! Hiszem, hogy az édesanya soha nem akarja, hogy gyermekei szenvedjenek, egymásnak és maguknak fájdalmat okozzanak. Mindent megpróbál, hogy szeretetével, jóságával rávegye őket arra, hogy egyezzenek meg. Az erőfeszítését sokszor eredmény koronázza, máskor nem. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 22. csütörtök, Menyhért és Mirjam napja van. Holnap Bence napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyházra mondják

Az Egyházra mondják azt is, hogy a hívek közössége.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube