Petrozsényi otthonunk új vezetőjével

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6891_2.jpgÖrömmel írhatom le, hogy a petrozsényi gyermekek, kollégák egy nagyon szép ajándékot kaptak a gondviselő mennyei Atyától Lönhárd Andrea személyében egy új otthon vezetőt! Isten túláradó jóságából, ráadásként kapták  a zsilvölgyi gyerekek, Andi kedves barátját, jegyesét, a mi kedves hajdani fiunkat, András Gusztit is! Hiszem, hogy ők együtt szeretetben összefogva képesek lesznek a ház munkatársaival megoldani a gyermekvédelmi központunk optimálisan működéséhez szükséges összes feladatot! 

 

Szeretettel kérlek imádkozzatok, hogy valóban Andikáék Isten drága ajándékának tekintsék a Jézus Szentséges Szívéről elnevezett otthont, annak minden lakójával, kihívásával együtt, és ugyanakkor a ház lakói is bennük Isten áldását, simogató jelenlétét tapasztalják meg az év minden napján! Az összes házunk közül ez a ház, lent a Zsil völgyében van leginkább benne az élet sűrűjében, ott azon a vidéken, a szénbányák földjén, sok sérült család van, ezért nagyon szükséges a gyermekvédelmi jelenlétünk. Sok aranyos bajbanlévő kisgyerek él ott, akiknek rajtunk kívül nincs akikre támaszkodni, ezért nagyon fontos hogy a házban működő iskolát vezető Ács Éva és az otthont vezető Lönhárd Andrea az ovonőkkel, tanítókkal, tanárokkal, nevelőkkel együtt egy igazi nagycsaládként hordozzák a gyermekeink gondját, buját, baját!! Nem kis feladat együtt csapatban dolgozni, de hiszem, hogy az Evangélium fényében, Jézus Szentséges Szívének erejével fog ez sikerülni, hisz az általunk felvállalt gyermekek alapvető érdeke ezt megkívánja!
Imádkozzunk, hogy Jézus Szentséges Szívének irgalmas életadó szeretete áradjon ki a petrozsényi otthonunk lakóira, támogatóira, minden jótevőjére!
Bizalommal,

Csaba t.

Szeretettel megosztom Andrea email címét:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az emberek nem egyszer használatos zsebkendők, ha összekenődnek, akkor kukába dobjuk őket, az lenne jó, ha kimosnánk, kikeményítenénk, kivasalnánk a bűnbánatban, a bűnbocsánatban, hogy össze tudják magukat szedni. Jézus Krisztus hányszor lehajolt egy-egy emberhez, hogy felemelje.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 28. csütörtök, Emil és Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Új gyerek

Amikor új gyerek kerül be hozzánk, a legtöbb tele van félelemmel, szorongással, ezért félrehúzódik; de ha szerető jósággal vesszük körül, otthonra talál a mi nagycsaládunkban, és bármilyen sokan vagyunk is, megtalálja a maga kis helyét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube